- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #54.161
uykusuz napiyon enerji giriş ettin kuzumSelam merkez mutlu olsun herkes
O anlarini bilirim seninde cabuk atlattın şükür sende.ben de çok eski sayılmam canım 2 buçuk ay filan oldu üye olalı.
24 yaşındayım, hayatımda kimse yok, 2 sene oldu işte üniversitem biteli, KPSS çalışıyorum, ilk sene evdeydim bu sene ücretli olarak öğretmenlik yaptım çalıştım. Benim de nur topu gibi bir gönül yaram vardıüzerinden epey geçti de benim toparlanmam zor oldu. Gülmeyii, eğlenmeyii, arkadaşlıklarıı, konuşmayı pekk severiim :) Atanıp öğrencilerime kavuşmak için çabalayan biriyim, bu kadar
ben de çok eski sayılmam canım 2 buçuk ay filan oldu üye olalı.
24 yaşındayım, hayatımda kimse yok, 2 sene oldu işte üniversitem biteli, KPSS çalışıyorum, ilk sene evdeydim bu sene ücretli olarak öğretmenlik yaptım çalıştım. Benim de nur topu gibi bir gönül yaram vardıüzerinden epey geçti de benim toparlanmam zor oldu. Gülmeyii, eğlenmeyii, arkadaşlıklarıı, konuşmayı pekk severiim :) Atanıp öğrencilerime kavuşmak için çabalayan biriyim, bu kadar
Verdigi yani yine normal evimiz için çabalıyor zatende sunu etcez böyle söyle vaatlerde olunca klasil hayat olcagimoz belli abartmaya gerek yok dimi aman kuzum ben göze aldim zaten son şansı suan ilgi falan var eviyle allahi var ufak seyleride okadar olsun diyom artik sabrim taşımadığı sürece.Günü kurtarmalik.. aman kuzum fırsat verme aldigin sözleri uygulattir.♥
Amin inşallahAman öyle olsun ağlamak da güzel birşey herşey yerinde mutlu görelim seni hep inşallah.
Arada bir lazım annişimmmmuykusuz napiyon enerji giriş ettin kuzum
O anlarini bilirim seninde cabuk atlattın şükür sende.
Çok şükür gülüm. Bebek düşünüyor musun, korunuyorum yazmistin geçende. Sanırım sezaryenden dolayı. Rabbim yardımcın olsunVerdigi yani yine normal evimiz için çabalıyor zatende sunu etcez böyle söyle vaatlerde olunca klasil hayat olcagimoz belli abartmaya gerek yok dimi aman kuzum ben göze aldim zaten son şansı suan ilgi falan var eviyle allahi var ufak seyleride okadar olsun diyom artik sabrim taşımadığı sürece.
Önceki neydi gi unuttumArada bir lazım annişimmmmBir de önceki nickim
Öyle canım. Zaman çok hızlı geçiyorAyy zaman cabuk geçti okullarda geldi açılmaya
Korunuyom halen kuzum bu yiliatlatmayi bide iskurdan cikarsa okul temizlik is komsumla gitcem bi kis denemek istiyom katkim olsun kenarda o esnalarda sene girince inşallah düşüncem kuzum. 1 buçuk yil oluyor ozaman. Doktora bi randevi alip hazir olduğumu engel cikmasin diye kontrollee yapip inşallah bakalim.Çok şükür gülüm. Bebek düşünüyor musun, korunuyorum yazmistin geçende. Sanırım sezaryenden dolayı. Rabbim yardımcın olsun
Kahve iciyonmu halen.Öyle canım. Zaman çok hızlı geçiyor
Verdigi yani yine normal evimiz için çabalıyor zatende sunu etcez böyle söyle vaatlerde olunca klasil hayat olcagimoz belli abartmaya gerek yok dimi aman kuzum ben göze aldim zaten son şansı suan ilgi falan var eviyle allahi var ufak seyleride okadar olsun diyom artik sabrim taşımadığı sürece.
Hadi insallah bakalim Rabbim gönlüne göre versinKorunuyom halen kuzum bu yiliatlatmayi bide iskurdan cikarsa okul temizlik is komsumla gitcem bi kis denemek istiyom katkim olsun kenarda o esnalarda sene girince inşallah düşüncem kuzum. 1 buçuk yil oluyor ozaman. Doktora bi randevi alip hazir olduğumu engel cikmasin diye kontrollee yapip inşallah bakalim.
Tabi canım kahvesiz olur muKahve iciyonmu halen.
Hoşgeldin aramıza ♥ gönül yarası insani olgunlaştırıyor. Herkes hayatında 1 kez olsun aşık olmalı :) inşallah atanirsin kuzum. Bol bol ders çalışmak lazim o zaman. Arada hadi derse diye seni dürtelim
Ben hep dua ederim gülüm. En de sıkı çalışmalısın kontenjanlar az. Bak daha evlencez çocuk yapıcaz sırada çok şey varHoşbulduuummm .evet canım ona ne şüphe fazlasıyla değiştirdi beni.
Bu sene öğretmenlik yaparken kısmen ders çalıştım kuzum, birzda geçen seneden alt yapım vardı. Sınava girdim 2 güne sonuçlar açııklancak. Baktım puanım iyi gelmedi, kardeşlerim gidince derse başlıycam yavaştan. Dua bekliyorum hepniizden
insallah kuzum klasik kari koca tartışmalari oluyor yine su niye böyle cart curtÜzmesin artık seni
ayyy dediydin unuttum kutsalim yaaa okadar uye surekli degistiren varki kim neci bilemiyom bazen soruyom yineAnacım kutsaldım ya unuttun mu
Aminnn kuzumHadi insallah bakalim Rabbim gönlüne göre versin ♥
Ben pek icmez oldum artik.Tabi canım kahvesiz olur muyalnız şimdi canım istemiyor. Bugün yapmam herhalde. Yarına artık
Ben hep dua ederim gülüm. En de sıkı çalışmalısın kontenjanlar az. Bak daha evlencez çocuk yapıcaz sırada çok şey var♥
Pattis uyuduktan sonra keyfim yerindeyse eşim de uyaniksa Türk kahvesi, ikisi de sizmissa nescafe içerimBen pek icmez oldum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?