• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ara arkadaslar rahat bırakmıyor oyunda arabada zaten eşim kk yi bilmiyor o yüzden birazda sonra inerim bi kapiya soyle3 hava almaya 🤣

Kuzum olsun cocuk daha 6 yasina kadar bekle ama surekli uyari et olmadi götürürsun destek alirsin kuzum.
Essahh mii gi bilmiyor mu esin buraya visss Anneyyy 😂😂😂 benim ki beni üye yapti buraya ben aman ya bosver demistim olsun olsun yapayim iyi olur demisti 😂😂 hatta bazen ee ne var ne yok kk da der 😂

Essahh mii gi bilmiyor mu esin buraya visss Anneyyy 😂😂😂 benim ki beni üye yapti buraya ben aman ya bosver demistim olsun olsun yapayim iyi olur demisti 😂😂 hatta bazen ee ne var ne yok kk da der 😂
Ahaha benimki de biliyo senin ki iyiymiş valla benim ki kıskanıyo yaa varsa yoksa karılar kulübü diyip surat asıyo 😒

H
Senin durumunu bende yaşadım anliyorum ama böyle oldukça dahada güçlü oluyoz şükredelim ümidimizi yitirmeyelim ama sıkma kendini içini rahatla oku icini ferah edecek şeyler dinle kuş gibi sal ki hersey allahtan bizim elimizden ona tevekkül etmek itaat etmek ne verirse hamd etmek gerekir sen icine atip ben onu yaşadım son anda bir olayda birikimi latladim psikolojim bozuluyor sandim çok kızdım kendime bu ben olamam sacmaliyorsun dedim sen lazimsin sagligin önemli o olmazsa hicsin ne cocuk yerine gelir nede sen.
evet bende ondan korkuyorm ya boyle sakin durmam da kotu cunku olmadik yerde olmadik zaman da patlarim diye korkuyorm.
Ben guclu olmasam esime destek olamazdm diyorum herkes seni cok iyi gordum diyo ama icimi bilmiyolar neyse yaa uzulmek yok kapatin konuyuuuuu 😂

O yokken giriyorum kuzum yaa problem yapıyo ihmal ediyomuşum onu 😏
En iyisi o zaman kuzum ya aile huzuru herseyden önemli bidenem ❤️ Benim ki hic karismaz hatta bazen gülerim burdaki yazilara kk ne yazmis yine diye sorar 😂

3 sene olcak nerdeyse gi her erkek bir deyki ah ah nasil aciklasam heleki bilse konulari arkasinda atip tuttuğumu 🤣🤣🤣🤣
Gına geldi valla sürekli gözetiyorum işte ağzına almasın diye herşeyi 😕 T Tatlianne20
inşallah geçer kuzum inşallah bende üzüldüm normal dir arastir bi kk da sen.
H

evet bende ondan korkuyorm ya boyle sakin durmam da kotu cunku olmadik yerde olmadik zaman da patlarim diye korkuyorm.
Ben guclu olmasam esime destek olamazdm diyorum herkes seni cok iyi gordum diyo ama icimi bilmiyolar neyse yaa uzulmek yok kapatin konuyuuuuu 😂
Kapatalim sende pozitif ol normal ol aklina getirme.

Back