• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyy öperik seni bal nanaklarından 💋 T Tatlianne20
napiyor suan minnak🤣
ay ay ay taze annecik ne ediyormus bakemmmm
Nidiyonnnn gaymaaakkk anne:halay:
sizleri merak ediyimmm didim ne ederler ni yaparlar kk da sörf layt gelun daaa
Kuzummm tatlis annem cok tesekkur wderimm sende ypksun bayadir buralarda benmde internetm kisitli bu ara girip cikiyorum ama insallah gelirim 3 5 gune rahatca sohbetlerde bulusmak umidiyle opuyoreeee sizi
Bekliyorum kuzum inşallah tez gelirsin özletme kendini😍😘

aman ha kusum demeyin bazen beyin yana biliyor atlayi verin sohbete benim gonlum halka açık 🤣🤣🤣
ben adami gönderdim dışarı arabayla uğraşıyor gençlerin bende kk sörfu yapayim dedim birseyler edemmm 🤣🤣

Galiba bu gidiste olacak🤣🤣
Anam sende adami sürekli biyerlere gönderme pesindesin haa 😂😂

Vallaa benm bayramlik temizlikli durumum kalmadi canm tup bebekte negatifi alinca bi tuhaf oldum sanki hic bayram gelmiyo temizlk filan aklmda yok kanim donmus gibi tepkide veremiyorm...
Haklısın kuzum ama kapatma hemen umidini pozitif ol enerjini topla bende 5yil olcak bak ama üzülmüyorum 3 dusuk bir kayip yinede devam ediyor hayat bak.

Haklısın kuzum ama kapatma hemen umidini pozitif ol enerjini topla bende 5yil olcak bak ama üzülmüyorum 3 dusuk bir kayip yinede devam ediyor hayat bak.
Tabiki ediyor problemde buya hic üzulmüyorm hatta üzülemiyo gibiyim neden boyle oldum diye kendime kiziyorm sanki hic bebek konulmamis gibi hissediyorm bu durumu yaşamamis gibiyim boyle olncada kendime kiziyorm birazcik uzuliyim gözumden bi damla yaş akmiyo donmuşum sanki 😥

Tabiki ediyor problemde buya hic üzulmüyorm hatta üzülemiyo gibiyim neden boyle oldum diye kendime kiziyorm sanki hic bebek konulmamis gibi hissediyorm bu durumu yaşamamis gibiyim boyle olncada kendime kiziyorm birazcik uzuliyim gözumden bi damla yaş akmiyo donmuşum sanki 😥
Senin durumunu bende yaşadım anliyorum ama böyle oldukça dahada güçlü oluyoz şükredelim ümidimizi yitirmeyelim ama sıkma kendini içini rahatla oku icini ferah edecek şeyler dinle kuş gibi sal ki hersey allahtan bizim elimizden ona tevekkül etmek itaat etmek ne verirse hamd etmek gerekir sen icine atip ben onu yaşadım son anda bir olayda birikimi latladim psikolojim bozuluyor sandim çok kızdım kendime bu ben olamam sacmaliyorsun dedim sen lazimsin sagligin önemli o olmazsa hicsin ne cocuk yerine gelir nede sen.

Back