- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #53.801
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmm
Hoşgeldiniz aşkitellalar napıyonuz bakem
Hiç izlemiyor televizyon kumandayı yere vurmak istiyorYaaa o derece büyüdü yani bak sen şu sipaya ne izlemek istiyormuş.
Işte çocuğun gücü baska ne beklenirdimki bicirikdan parçalamak isterlerHiç izlemiyor televizyon kumandayı yere vurmak istiyor
vala is yapyom kuzum sen napionBocukum napiyon gii
Canım ya benim kızım 11 aylık herşeyi ağzına atıyor ufacık şeyi bile görüyor inşallah o kadar uzun sürmezzzGına geldi valla sürekli gözetiyorum işte ağzına almasın diye herşeyi T Tatlianne20
Aynen yere vuruyor ses çıkınca hoşuna gidiyorIşte çocuğun gücü baska ne beklenirdimki bicirikdan parçalamak isterler
ne isi kiz bu saate kadarrrr.vala is yapyom kuzum sen napion
Insallah ya üzüldüm bırakır biran önce.Canım ya benim kızım 11 aylık herşeyi ağzına atıyor ufacık şeyi bile görüyor inşallah o kadar uzun sürmezzz
İnşallah canınne isi kiz bu saate kadarrrr.
Insallah ya üzüldüm bırakır biran önce.
Bugun naptin bakem. Yemek falan.İnşallah canın
İnşallah sürmez kuzum çok sinir oluyorum vallaCanım ya benim kızım 11 aylık herşeyi ağzına atıyor ufacık şeyi bile görüyor inşallah o kadar uzun sürmezzz
Canım ya bugün anneme gittim yaprak sarması yapmıştıBugun naptin bakem. Yemek falan.
Anne gibisi varmi ya ellerine saglik teyzemizin ohh miss.Canım ya bugün anneme gittim yaprak sarması yapmıştı
Sağol kuzum sen ne yaptınnnnnAnne gibisi varmi ya ellerine saglik teyzemizin ohh miss.
bende ispanak makarna çorba kolay kaciyom evde yoktum gündür alisveris etmedim buzluktan yiyoruz.Sağol kuzum sen ne yaptınnnnn
masallah masallah hoşgeldin bende aslen ankarada esimle baska sehirdeyiz safranboludayiz cocuk yok suan 5yil evliyim.Selaaamm unutulmamisim tesekkur ederimmAdım Gamzee Ankarada yaşiyorum evliyim 2 oğlum varr pekii siizzz
yaa biz 3 senedir geliyoruz safranboluya ben kastamonuluym aslen ..tatile bartına gidiyoruz kastamonuya giderkende yolüstü uğruyoruz safranboluyabende ispanak makarna çorba kolay kaciyom evde yoktum gündür alisveris etmedim buzluktan yiyoruz.
masallah masallah hoşgeldin bende aslen ankarada esimle baska sehirdeyiz safranboludayiz cocuk yok suan 5yil evliyim.
Karabuke bagli benimki ama hafta sonlari gezeriz bartinda esimin memleketi haftaya carsambadan ankarada benim ailemde esiminde ankarada kvler gelcek köye geccez inkumunada ugrariz denize gideriz hep kastamonuyada gitmisimdir 2 3 kereyaa biz 3 senedir geliyoruz safranboluya ben kastamonuluym aslen ..tatile bartına gidiyoruz kastamonuya giderkende yolüstü uğruyoruz safranboluya