• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorulmadin mi sen :KK70:
bu az hali 200 e geckin etiket ediyorum normali🤣🤣
Dadlışımm ben parktayım kızımla kuzum sen napıyosun 💋 T Tatlianne20
bende yemek yedik esim cikti topladim oturdum kk yapim dedim opucukler kizimiza havada guzel ohhh.
Halbuki aklimdaydin gulum bu sefer eksik oldu ama davetiye asla bekleme bura herkese acik hoşgeldin balim..😘😍 bidakine unutmamm

bu az hali 200 e geckin etiket ediyorum normali🤣🤣
bende yemek yedik esim cikti topladim oturdum kk yapim dedim opucukler kizimiza havada guzel ohhh.

Halbuki aklimdaydin gulum bu sefer eksik oldu ama davetiye asla bekleme bura herkese acik hoşgeldin balim..😘😍 bidakine unutmamm
Hahahha sagol canim benim şaka yaptım zatiii😂😘

Kuzummm tatlis annem cok tesekkur wderimm sende ypksun bayadir buralarda benmde internetm kisitli bu ara girip cikiyorum ama insallah gelirim 3 5 gune rahatca sohbetlerde bulusmak umidiyle opuyoreeee sizi

Hahahha sagol canim benim şaka yaptım zatiii😂😘
aman ha kusum demeyin bazen beyin yana biliyor atlayi verin sohbete benim gonlum halka açık 🤣🤣🤣
Hosbuldumm Tatlianam benimm nörem gii evdeyim Sen nörünn hayirdir toplayahh o zaman enerjini haydi baaam 😂😂
ben adami gönderdim dışarı arabayla uğraşıyor gençlerin bende kk sörfu yapayim dedim birseyler edemmm 🤣🤣
senden k.k ya muhtar olur kiz. herkesi ismiylen bile biliyon😀
Galiba bu gidiste olacak🤣🤣

Back