How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ay harbiden yaa bulgurum kalmadı kısır yaptım o gün yoksa bir mercimek köftesi yapardım akşama 🙄😍
Ahh valla bayılırım be kuzu olsada yesek tembellikten yapasım yok :))) bide güzel yapan olcak :KK68:

Şştt yavru ceylan 😁 T Tatlianne20 periliçeemmm Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. böcüğüüümm balbocuuu balbocuuu ahh ahh kutsalım yok ortalıkta @KutsalI demek isterdim 😔 napıyonuz güzellikler şenlikler 💋
askimm sen buraları bilırmiydin yawww gözlerim yolda kaldiydi🤣😘
Ben geldim şitttttttt gazozcu:eğlence: naptın bitti mi işlero_Oçoğu gitti azı kaldı diomuş bide ben koparim:KK70::KK70::KK20:
az kaldi azzz cam sil perde yika birde guzel yağmur yagsin sil süpür yatak örtülerimi yikadim yemekdi derken az kaldi geri kalan yarin sua camasir katlyom ahahah
Bende geldimmmm napjyosunuz ... ben gene gezmeden geldim yorgn seklde oturuyorm makineye camasir attim kizi yikadim giydirdim ikimizde bitik sekldeyiz 😀 aksama bamya yemegim var bide onceki gunden trilece . Salata ve arpa sehriye pilavi dusunuyorum yapabilirsem kocam gelesiye . Bibyigin utu var yapmam gerek ama bu sicakta hic icmden gelmiyo .
aşkım kolay gelsin benim menu taze fasulye patlican dolmasi tarhana karbuz salata
Hepimizjn yardımcısı olsunn.
Bal küpümmmm bittimi iş gıı :KK8:
ne bitmesij giijjjj nerdeeee
Boynum çok ağrıyor, sola doğru çeviremiyorum keyfim yok o yüzden sohbetin dibine dibine vuramıyorum. 😪
kuzum ileste beklerim aramıza gecmis olsun sar bare kuzum yatarkende havlu bezlen.
Dimi bi slm çaktı kalanı yapmaya gitti bu yine bitmiyorrrrduuuu :KK70:
eeee toplama başkanıyım benn bitmedijjj ama işleri az kaldj sunum ugrastimmm
Ne yapıyorsunuz bakıyım :KK53:
is guc yemek kzuum sennn napiyon askim.
Araniza gelsekte kendi cevrenizde sohbete devam.yapiyosnuz kizlar ayip ama herneyseee.. iyi aksamlariniz olsun
ben yokken seni tekmi bıraktılar kuzum kafalarini kircam onlarin Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. D Dilos06
Kuzum yorgunluktan pert oluyorum aradabakiyorum okadar miran yasir baya ugrastiriyor
kuzum hamileymiydin yoksam dogurdunmu. kafam gitti.
Napalim damara devammm
vahhh yarimmmm
iş iş iş yaaaaaaa sennn
Ya ben bu espiriyi yanlisa cekmeye basladim bna jeton dusmuyooooo :KK43: 😂😂😂😂🤣🤣🤣 T Tatlianne20 cekirdekli sulu suluymus bide 😂😂😂😂
Ahahah çaktın köfteyi mevzu derin 🤣🤣🤣

Back