Yok canım ya forum a tıkladığımda eski konular paylaştıklarım çıkıyor ama soru sormam için bir şey yazmıyor.
Nasıl yaa yanlış yere tıklıyorsun bence
Bak şimdi yukarıdaki "Kadınlar Kulübü" ne tıkla ardından "Kadınlar Kulübü Forum" a tıkla ardından da "Konu Aç" a tıkla eski konular falan çıkmaması lazım

Yok canım ya forum a tıkladığımda eski konular paylaştıklarım çıkıyor ama soru sormam için bir şey yazmıyor.
Şöyle yapalım sol köşede 3 tane çizgi var bas ona portal yazıyor ona bak bekle kadinlar kulübü koca başlık çıkacak ortada ona bas bekle ve yeni mesajlar ve konu aç yazıyor bas oraya mutlaka olur yani

Maalesef ben köydeyim şehire gitmek için araba bitti 😂😂 amaann can sağlığı olsun amaç gülmek eğlenmek 😘😘 :KK5: :KK49::21::KK75:
Ah kuzum yaaa içime oturdu şimdi :( nerdeydin sen ballı Lokumum:KK60:

Adanalılarda yapar dimi çiğköfte kız yakın olaydık beee hepimiz sarvurlmuşuz biyerlere:KK19::KK15:
Yok kız bizde pek yapılmaz genelde kısır mercimekli köfte patatesli köfte fellah köftesi (bizde sarımsaklı köfte olarak geçer) falan çiğ köfte daha ağır bizim burada yakıyor 😂😂

Araniza gelsekte kendi cevrenizde sohbete devam.yapiyosnuz kizlar ayip ama herneyseee.. iyi aksamlariniz olsun
Yafruuuuummm gel kıııız valla yazacaktım ben 3 burdan birde diğer yerlerde konuşunca aklımdan cıktı bianda balımm napıyonn :KK60:

Yok kız bizde pek yapılmaz genelde kısır mercimekli köfte patatesli köfte fellah köftesi (bizde sarımsaklı köfte olarak geçer) falan çiğ köfte daha ağır bizim burada yakıyor 😂😂
Oda doğru adana yanıyodur şimdi :)) ,ama kısır dedin mercimek köftesi dedin beni benden ettin :kk77::halay:

Back