- Konu Sahibi Tatlianne20
- #53.341
Sanada blue-perii çiğköftecisi ım ım ismim şekil önümden çekil beybisi yakıyorsun (çiköfteciyi)Valla cuk oturur ona bu nick![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanada blue-perii çiğköftecisi ım ım ismim şekil önümden çekil beybisi yakıyorsun (çiköfteciyi)Valla cuk oturur ona bu nick![]()
Jel sürdüm üzerine bez koydum inşaallah iyi olur.Anladım geçmiş olsun havlu ılıtıp koysan boynuna belki yumuşatır biraz
Pardon burada soru nasıl soruluyor?Sanada blue-perii çiğköftecisi ım ım ismim şekil önümden çekil beybisi yakıyorsun (çiköfteciyi)![]()
bu isimle ünlü bilem olursunnnn
![]()
Nasıl yaniPardon burada soru nasıl soruluyor?
Aşk olsunAraniza gelsekte kendi cevrenizde sohbete devam.yapiyosnuz kizlar ayip ama herneyseee.. iyi aksamlariniz olsun
Nasıl yani ciddenPardon burada soru nasıl soruluyor?
Yani sitede soru sormak istesek nasıl soruluyor, yerini bulamadım?Nasıl yani
Hmm konu açman lazımYani sitede soru sormak istesek nasıl soruluyor, yerini bulamadım?
Kendimle uğraşıyorum :))))Sohbet sörfffsen
![]()
Konu acman lazgim ana sayfaya gel sağ köşede konu aç bölümü var ordan yapabilirsinizYani sitede soru sormak istesek nasıl soruluyor, yerini bulamadım?
Kadınlar kulübü yazan yere tıkla orada konu aç var ona tıkla oradan yapabilirsinYani sitede soru sormak istesek nasıl soruluyor, yerini bulamadım?
Bak bak bunlar negüzel sözlerSanada blue-perii çiğköftecisi ım ım ismim şekil önümden çekil beybisi yakıyorsun (çiköfteciyi)![]()
bu isimle ünlü bilem olursunnnn
![]()
Bak şimdi canım çektiBak bak bunlar negüzel sözleryer acarsam size bedava çiğköfte cenneti yasataciiiiiiim
![]()
Napıyon kendine bacım boya badana falanmı :)). Nerdesin bakım çoluk çocuk varmıKendimle uğraşıyorum :))))
Yokmu kız yakında ah diloşşş hep diloşşş açtı konuyuBak şimdi canım çekti![]()
Ay yok ya kahvemi içtim, biri gelip fincanı kaldırsın diye bekliyorum.Napıyon kendine bacım boya badana falanmı :)). Nerdesin bakım çoluk çocuk varmı![]()
Maalesef ben köydeyim şehire gitmek için araba bittiYokmu kız yakında ah diloşşş hep diloşşş açtı konuyu![]()
Kız bi tatliş olamadık valla hep tembelizAy yok ya kahvemi içtim, biri gelip fincanı kaldırsın diye bekliyorum.
Bugün acayip tembelim.
![]()
![]()
![]()
Maalesef konu aç yazmıyor.Kadınlar kulübü yazan yere tıkla orada konu aç var ona tıkla oradan yapabilirsin