- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum nerelerdesin sen napiyon aşkım.Annisim nasılsın
Vayyy çok güzelmiş canımmm süperBebiş için kuzum diyetisyen verdi yoğurt, tarçın, buğday ruşeymi ve probiyotik tozu. Hem bağırsakları çalıştırıyor hem bebişe vitamin
Vaşla ben tlf giriyom yavaşladım biraz siz iyi yetişiyonuz hee
Benim adami mahallenin gençleri çağırıyor kapiya iniyor bende canima minnetBu saate kocalarınızı nere kaçırsınız doğru söyleyin uleyn
Aleyküm selam kuzum hoşgeldin kocaları kaçırdık kk da sörf sen napiyon naptin yemek nasil gecti günler anlat bakemm balimSelam hanımlar napıosunuz
Kk beni bekler diyon dalıyon buralaraaaaBenim adami mahallenin gençleri çağırıyor kapiya iniyor bende canima minnet
Nere kaçırdın kızAleyküm selam kuzum hoşgeldin kocaları kaçırdık kk da sörf sen napiyon naptin yemek nasil gecti günler anlat bakemm balim
anı bekliyom gitsede girsem uyusada diyeKk beni bekler diyon dalıyon buralaraaaa
genclerin arasinaNere kaçırdın kız
Kadinlarin ayni telâşları desene ne kursu kuzum cocugun kac yaşında.Hosbulduk ay kız ben napayım aynıyım yemek pişir hazırla ye iç bulaşıkları makinaya diz kursa git gel çay servisi çocugun çişiymiş diş fırçalamasıymış oldu sana saat 22:05
Direksiyon kursu canım Kızçem 4 yaşındaanı bekliyom gitsede girsem uyusada diye
genclerin arasina
Kadinlarin ayni telâşları desene ne kursu kuzum cocugun kac yaşında.
Ohh maşallah allah bağışlasın birtanem op teyzesinden gelsin oo iyiymiş ehliyet alcan yani bende heves e diyorum yaa inşallah ilerde.Direksiyon kursu canım Kızçem 4 yaşında
Öperim teyzesiiibende kızçe için öğreniyorum kreşe başlıcak kızı getir götür işi bende tabi anne ev hanımı olunca ihale bana kaldıOhh maşallah allah bağışlasın birtanem op teyzesinden gelsin oo iyiymiş ehliyet alcan yani bende heves e diyorum yaa inşallah ilerde.
Iyi olmuş kuzum öğren vallaha imkan varsa bende bayramdan sonra iskurlar is veriyor okullar falan 9 ay bende gircem bkraz köşeye koyayim. Kayit olcam esim izin vermisken.Öperim teyzesiiibende kızçe için öğreniyorum kreşe başlıcak kızı getir götür işi bende tabi anne ev hanımı olunca ihale bana kaldı
Ewet annemde başvuracak işkura bence en güzeliIyi olmuş kuzum öğren vallaha imkan varsa bende bayramdan sonra iskurlar is veriyor okullar falan 9 ay bende gircem bkraz köşeye koyayim. Kayit olcam esim izin vermisken.
Bizim burda boyle ara ara 9 ay calisip haslik çıkaran var askeri ücret hem cocuk yikken biraz çalışayım ikna etmisken kacirmamam lazim firsati komsum yazilcak o vesileyle.Ewet annemde başvuracak işkura bence en güzeli