- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #53.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız sabah erkenden açlıkla uyanıyoruzuykucusun![]()
mutfaktan çıkamıyor ki kk girsinYok kız sabah erkenden açlıkla uyanıyoruzöğlene kadar şu ilaç şu yemek saati şu ara öğün derken hop saat bu
![]()
Aynen valla yamutfaktan çıkamıyor ki kk girsin![]()
Aynen valla yaçalışsaydım işten kovarlardı beni
![]()
Sabah tiroit ilacı yarım saat bekle yoğurt kürü ve su, onları eritince demir ilacı sonrası kahvaltı 10 dakika sonra ecoprin ve B12 buarada annemdeysem 1 kahve fal faslı sonra öğle yemeği azıcık uzanma ara öğün iğne derken bu saat hemencicik oluyorevde ne yiyon bu kdr acaba![]()
Neguzel bir gebelik süreciSabah tiroit ilacı yarım saat bekle yoğurt kürü ve su, onları eritince demir ilacı sonrası kahvaltı 10 dakika sonra ecoprin ve B12 buarada annemdeysem 1 kahve fal faslı sonra öğle yemeği azıcık uzanma ara öğün iğne derken bu saat hemencicik oluyor![]()
Yaa hiç sormaNeguzel bir gebelik süreci![]()
Iyi demis haa haklı teyzemYaa hiç sormaannem iğne ilaçla doğuruyorsunuz deyip duruyor
![]()
Geldüüüm Lokumum senin o diline kurban oliiiimŞştt yavru ceylanT Tatlianne20 periliçeemmm
Blue_Peri böcüğüüümm
balbocuuu ahh ahh kutsalım yok ortalıkta
KutsalI demek isterdim
napıyonuz güzellikler şenlikler
![]()
Bal küpümmmm bittimi iş gıı
Napim sıcaktan sündüm kışın buzluğa portakal dilimleyip atmıştım buzlu buzlu ondan yiyorumGeldüüüm Lokumum senin o diline kurban oliiiim,napim spagetti hüplettim göbiş doydu tvye bakıyorum sen napıyon balll
,ahh valla gitti kız ses seda yok
![]()
Yorganları havalandırmaya gitmiştir kuzum gelir 4.5 saateGeldüüüm Lokumum senin o diline kurban oliiiim,napim spagetti hüplettim göbiş doydu tvye bakıyorum sen napıyon balll
,ahh valla gitti kız ses seda yok
![]()
Kız limonda atıp portakalla limonata yapıyorlar bi yapayım dedim kış geçti dolaba atamadım bi :)) ohh valla afiyet olsun ne iyi olur serin serinNapim sıcaktan sündüm kışın buzluğa portakal dilimleyip atmıştım buzlu buzlu ondan yiyorumhe yaa kayboldu nerelere gittiyse
Afiyet olsun sana da![]()
Bende onun için attım ama bu şekilde yemek daha güzelKız limonda atıp portakalla limonata yapıyorlar bi yapayım dedim kış geçti dolaba atamadım bi :)) ohh valla afiyet olsun ne iyi olur serin serin![]()