evde ne yiyon bu kdr acaba :KK70:
Sabah tiroit ilacı yarım saat bekle yoğurt kürü ve su, onları eritince demir ilacı sonrası kahvaltı 10 dakika sonra ecoprin ve B12 buarada annemdeysem 1 kahve fal faslı sonra öğle yemeği azıcık uzanma ara öğün iğne derken bu saat hemencicik oluyor :KK70:

Sabah tiroit ilacı yarım saat bekle yoğurt kürü ve su, onları eritince demir ilacı sonrası kahvaltı 10 dakika sonra ecoprin ve B12 buarada annemdeysem 1 kahve fal faslı sonra öğle yemeği azıcık uzanma ara öğün iğne derken bu saat hemencicik oluyor :KK70:
Neguzel bir gebelik süreci 🤣

Bende geldimmmm napjyosunuz ... ben gene gezmeden geldim yorgn seklde oturuyorm makineye camasir attim kizi yikadim giydirdim ikimizde bitik sekldeyiz 😀 aksama bamya yemegim var bide onceki gunden trilece . Salata ve arpa sehriye pilavi dusunuyorum yapabilirsem kocam gelesiye . Bibyigin utu var yapmam gerek ama bu sicakta hic icmden gelmiyo .

Geldüüüm Lokumum senin o diline kurban oliiiim :KK60: ,napim spagetti hüplettim göbiş doydu tvye bakıyorum sen napıyon balll :KK66:,ahh valla gitti kız ses seda yok :KK43:
Napim sıcaktan sündüm kışın buzluğa portakal dilimleyip atmıştım buzlu buzlu ondan yiyorum 😰😂 he yaa kayboldu nerelere gittiyse
Afiyet olsun sana da 😁

Napim sıcaktan sündüm kışın buzluğa portakal dilimleyip atmıştım buzlu buzlu ondan yiyorum 😰😂 he yaa kayboldu nerelere gittiyse
Afiyet olsun sana da 😁
Kız limonda atıp portakalla limonata yapıyorlar bi yapayım dedim kış geçti dolaba atamadım bi :)) ohh valla afiyet olsun ne iyi olur serin serin:kk77::KK37:

Back