- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #4.581
Oh güzel mis manzaraa ellelamm masallahhhhEki Görüntüle 2125328
Size gelsin ozman kizlar hava kapaliydi ama guzeldi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh güzel mis manzaraa ellelamm masallahhhhEki Görüntüle 2125328
Size gelsin ozman kizlar hava kapaliydi ama guzeldi
Mini mini yesin onu teyzesi..!!Eki Görüntüle 2125326 kızlar ultrasyon kagidim:) 11 haftalik
Geçmiş olsun cnmValla cnm.ben dun restaurantan yer ayirttm kahvalti icin kiz kulesinin karsiinda ama zor gittik ben iiyim arada kanamam.oluuoda esim fena grip ve oksuruyor.. pek bisey anlamadik2ydi dönduk eve uyumusuz ikimzde biyerlerde yeni uyandim.o hala uyuyor
![]()
Heh bak.simdi oldu
Cook güzelmiss doğrusu ..
Tesekkur ederim.cnmmGeçmiş olsun cnm
Neresindesn istanbulun cnm
a pardon cnm istanbul diye kalmis aklimdaIzmirden canm bn
Avm yi hiç sevmem doğa yürüyüşü yapmayı tercih ederim açıkçasıIyi gezmeler cnm![]()
Evet dogada bambaska oluyor insan huzur buluyorAvm yi hiç sevmem doğa yürüyüşü yapmayı tercih ederim açıkçası
Kızlar bebiş eşyaları baktim
Eşim diyor ki bu pantolon 30 lira.
Benimkide 35 lira.
Minnacık parçasından yapmışlar diyor.
Bende öyle dedim.
Ama çocuk şeyleri pahalı
Valla oyleler derler ya cocugun yedigi.helal giydigi haram diye cok pahali.. yine bi derece h&m yi seviyorum.hem.guzel.hem daha uygun geliyor bana.. bide genelde ilk dogunca kiyafette getiren oluyor cok hepsini kullanip eskitmek en iisiAvm yi hiç sevmem doğa yürüyüşü yapmayı tercih ederim açıkçası
Benimkide 35 lira.
Bende öyle dedim.
Ama çocuk şeyleri pahalı
Evet dogada bambaska oluyor insan huzur buluyor
Ayy kuzum hic sorma bende arkadaslarin bebeklerine hediye bakarken fark ettim. Cocuk esyalari cok pahali ve 2-3 ay sonra giyemiyorlar bile..
Valla oyleler derler ya cocugun yedigi.helal giydigi haram diye cok pahali.. yine bi derece h&m yi seviyorum.hem.guzel.hem daha uygun geliyor bana.. bide genelde ilk dogunca kiyafette getiren oluyor cok hepsini kullanip eskitmek en iisi
Sağol canım benim nasılsınMini mini yesin onu teyzesi..!!
Aldir kuzum iki uc tane aldir değişik olur bol bol yaza gelior rahat olKızlar kıyafetlerimi ayırıyorum ya olmayanları.
Eteklerim oluyor ama fermuarinin bir kısmı çekilmiyor.
Sizce idare edip üzerine penye bir bandajla kapatarak mi kullanayim.
Yoksa ilk gebelik nasıl olsa diyip eşime kıyafet mi aldırayım. Ne edeyim karar veremedim
Siz lekelenmis ama kumaşı güzel olan tişörtlerinizi atıyor musunuz.
Ben kıyıp atamıyorum
Aldir kuzum iki uc tane aldir değişik olur bol bol yaza gelior rahat ol
Aynen canım ..Avm yi hiç sevmem doğa yürüyüşü yapmayı tercih ederim açıkçası
Benimkide 35 lira.
Bende öyle dedim.
Ama çocuk şeyleri pahalı