- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #4.441
Neyse kizceler size doyum olmaz çok öpüyorum sizleri grsrz ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden sormuyorsun ki bende anlamadigimi soruyorumBnde aklima takıldı demedim:)))
Iyi geceler poncikkkkNeyse kizceler size doyum olmaz çok öpüyorum sizleri grsrz ...
Attığın resim aklıma geldi ama düşünüyon olabiliri mi diye demedim nedense:))Neden sormuyorsun ki bende anlamadigimi soruyorum
Hayırlı geceler canım görüşürüzNeyse kizceler size doyum olmaz çok öpüyorum sizleri grsrz ...
Anladim cnm ama cekinmeden sorAttığın resim aklıma geldi ama düşünüyon olabiliri mi diye demedim nedense:))
Ahahah oda güzel kuzum benim gibiAnladim cnm ama cekinmeden sor
Bazi kelimeler aklima gelmeyince kendim uyduruyorum
Bende normal ki kusum bazen bile bilmiyorum ne dedigimiAhahah oda güzel kuzum benim gibi
Evet okudum iş olsun konu olsun diyede acan da varhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-istekleri.1063320/page-5
Bunu okduun mu canim? Fake diyorlar ama öyle insanlar var.. bilemedim
Teli sarjza taktim geç yaziyom kbBende normal ki kusum bazen bile bilmiyorum ne dedigimi
Evet öyle artik kimin ciddi derdi var kim yalanci belli olmuyor malesefEvet okudum iş olsun konu olsun diyede acan da var
Sorun degil cnm istersen sen dinlen yat uyuTeli sarjza taktim geç yaziyom kb
Aynen gercekten arada bakiom kafa bunaltiyor bazılarıEvet öyle artik kimin ciddi derdi var kim yalanci belli olmuyor malesef
Tamm canım hayırlı geceler allaha emanet olSorun degil cnm istersen sen dinlen yat uyu
Bende yatarim simdi zaten
Hep ayni sorunlar ya es ya kv yada görümceAynen gercekten arada bakiom kafa bunaltiyor bazıları
Sende allaha emanet ol cnm kendine iyi bsk ve dikkat etTamm canım hayırlı geceler allaha emanet ol
Kolay gelsin cnm :)Evet okuyorum canlar.bizim bir dükkan işimiz var da eşim yeni geldi.istisare yapioruz.. buraya da girip göz atiyorum
Atladigimda oluyo... tmm canim Allaha emanet ol..Kolay gelsin cnm :)
Bende simdi yatarim. Masallah sana okuyorsun sonuna kadar ben olsam üsenirdim