- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #4.401
Ayy evett yaaa hele de emeklemeye yada yürümeye baslayinca oyuncaklarindan dolayi :)Öyle çocuk olunca çabuk dağılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy evett yaaa hele de emeklemeye yada yürümeye baslayinca oyuncaklarindan dolayi :)Öyle çocuk olunca çabuk dağılıyor
Icim yaniyor dökünce ama bazen de baska olmuyor ya biri yemege davet ediyor yada cok fazla yapmis oluyorum..Bn busene çok doktum 3uncu gune az yapsamda
Olsun cnm herşey bebeğin icin isteHic sorma kacinci oldu skci yat yat
Aynen ole bnmde iştah gidince tek kişi yemeklede olmuor boşa yapiom gibiIcim yaniyor dökünce ama bazen de baska olmuyor ya biri yemege davet ediyor yada cok fazla yapmis oluyorum..
Aynen öle 11hafta olmuş bugün minigimOlsun cnm herşey bebeğin icin iste
Bizim yememizle yemek bitmez ki zsten kus gibi yiyinceAynen ole bnmde iştah gidince tek kişi yemeklede olmuor boşa yapiom gibi
Seni uyutmuommmmmmBenim uykum gelmeye basladi
Büyücek büyücek yavrumuzAynen öle 11hafta olmuş bugün minigim
Cnm 2’li 3’lü test felan yaptıracan mi??Aynen öle 11hafta olmuş bugün minigim
niye kiz cezami yoksaSeni uyutmuommmmmm
Aynenn yaa adam diyince kiziyom ama hakli:)Bizim yememizle yemek bitmez ki zsten kus gibi yiyince
Ayy!!! Severim onu ben miniğimAynen öle 11hafta olmuş bugün minigim
Haftaya yaparlar inşallah cnm dicemCnm 2’li 3’lü test felan yaptıracan mi??
Cezamu olsaaaniye kiz cezami yoksa
Resmini cekseydim atardim:)Ayy!!! Severim onu ben miniğim
Benimde yavaş yavaş geliyorrBenim uykum gelmeye basladi
İsteriz isteriz!!!Resmini cekseydim atardim:)
Cok bekleyin uyku yok nobetcisinizBenimde yavaş yavaş geliyorr
Haklilar valla. Bidakine az yapicam doymazsak peynir ekmek yeriz ne yapiyim. Bunu bulamayanlar varAynenn yaa adam diyince kiziyom ama hakli:)
Yoo yooook ceza yokHaftaya yaparlar inşallah cnm dicem
Cezamu olsaaa
Yarın dosya gelse icinde çekerim:)İsteriz isteriz!!!