- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.440
- 53
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #4.481
Serum toparlar bebeginin de iyi oldugu haberini alinca daha oyi oluruz insallahŞükür iiyim canım sıkıntı yok şimdilik pazartesiye kadar burdayım yatiom serum iyi geldi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serum toparlar bebeginin de iyi oldugu haberini alinca daha oyi oluruz insallahŞükür iiyim canım sıkıntı yok şimdilik pazartesiye kadar burdayım yatiom serum iyi geldi.
Sağol canım inşallah sag salim onuda duyum başka bisi istemiyom allah razi olsunSerum toparlar bebeginin de iyi oldugu haberini alinca daha oyi oluruz insallah
Aynen bende biraz tv izliyom gözler yorulunca yatacam :)Birşey yapmıyorum uykum geldi :) biraz daha oturayım diye erteliyorum uykuyu
Aa gormedm simdide baktim ama yok.. iyyim cok sukur hic sorun yok sanki hic bisey olmamisik gibiNasil oldun canim yazdim ama gormedin sanirim duvarda
Bugün epey bir is görmüşsün cnm insallah is başvurun kabul olur..parmağı kesmeseydin iyiydi!!! Geçmiş olsunn....Sabah Yarin icin alisveris yaptim eve geldim yiyecek biseyler hazirladim, is basvurusu yaptim hastane sekreter ariyirmus hemen cv mi götürdüm eve geldim hszirlandim kina gecesine gittim
Cok yoruldummm cokkk
Bide sabah bas parmagimi kestim yara bandi yapistirdigim icin yavas yaziyirum mecbur
Kına nasıl geçti eğlen dinmi???Bugün epey bir is görmüşsün cnm insallah is başvurun kabul olur..parmağı kesmeseydin iyiydi!!! Geçmiş olsunn....
Tsk ederim cnm benim öyle bicakla sakaröiklarim var :)Bugün epey bir is görmüşsün cnm insallah is başvurun kabul olur..parmağı kesmeseydin iyiydi!!! Geçmiş olsunn....
Yani idare eder bayan dj vardi ama begenmedim pek arkadaslar olmasaydi oladar uzun kalmazdimKına nasıl geçti eğlen dinmi???
Sana da cnm iyi gecelerrrTsk ederim cnm benim öyle bicakla sakaröiklarim var :)
Ins kabul olur da ise bsslarim mikemmel olurrrr
Az önce cikim dedin diye cevap vermedim iyi geceler cnm allah rahatlik versin
Olsun değişiklik olmustur sana daYani idare eder bayan dj vardi ama begenmedim pek arkadaslar olmasaydi oladar uzun kalmazdim
Evet öyle oldu bol bol oynadimmOlsun değişiklik olmustur sana da
Beni etiketlememissin, aşk olsun
Unutmusum kuzum kb balimm ya :)Beni etiketlememissin, aşk olsun
Yok hastanedeyim canım bu hafta sonudaT Tatlianne20 kuzum nsil oldun ? Ciktin mi hastaneden