- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #4.461
Sıcak su torbası diyosunn anladımEvet ama onun mide asiti cok varmis yedigini hemen ögütmüs..
Su lastigi cnm icin sicak su koyup karnina yada ayaklarin üstüne koyuyorsun ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıcak su torbası diyosunn anladımEvet ama onun mide asiti cok varmis yedigini hemen ögütmüs..
Su lastigi cnm icin sicak su koyup karnina yada ayaklarin üstüne koyuyorsun ya
Hayırlı olsun iş yerimi açıyorsunuz ama iyi düşünüp karar verin acele etmeyin.Evet okuyorum canlar.bizim bir dükkan işimiz var da eşim yeni geldi.istisare yapioruz.. buraya da girip göz atiyorum
Sağol canım.. evet açtık,pazar günü açılış var.. onun üstüne konuşuyorduk.. Rabbim hayırlı kazançlar nasip etsin inşaallahHayırlı olsun iş yerimi açıyorsunuz ama iyi düşünüp karar verin acele etmeyin.
Ben is yapiorum canım.. bitsin de gondercem artık.. çok yoruldum. Sen nasılsınSelam kızlar napiyonuz nasılsınız bakalım
Bende yatiyom ole canım tv bakiyom.Ben is yapiorum canım.. bitsin de gondercem artık.. çok yoruldum. Sen nasılsın
Yeni iş yeriniz hayırlı olsun canim ...daim olur insallah ...!!Ben is yapiorum canım.. bitsin de gondercem artık.. çok yoruldum. Sen nasılsın
Sağol canım.. amin inşaallah.. küçük avm'lerden.. bir milyoncu gibiYeni iş yeriniz hayırlı olsun canim ...daim olur insallah ...!!
Ne işi acaba..????
Hayırlı olsun inşallah bol kazançlı olur avm içinde mi.Sağol canım.. amin inşaallah.. küçük avm'lerden.. bir milyoncu gibi
Selam kızlar napıyorsunuz
Slmmmmmm
Selam kızlar napıyorsunuz
Napiyonuz canlarrSlmmmmmm
Nasil oldun canim yazdim ama gormedin sanirim duvardaSlmmmmmm
Şükür canım yatiyorum dinleniyom bol bol sen naisln iyiyimisin canım napiyonIyi geceler kizlar nasilsiniz
Seni merak etmistim sana da yzmistim canim nasilsin bebginde sen de iyimisinŞükür canım yatiyorum dinleniyom bol bol sen naisln iyiyimisin canım napiyon
Şükür iiyim canım sıkıntı yok şimdilik pazartesiye kadar burdayım yatiom serum iyi geldi.Seni merak etmistim sana da yzmistim canim nasilsin bebginde sen de iyimisin