- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.421
Ahahaa bn kloriye gerek yok yattigim yerden veriomHaklilar valla. Bidakine az yapicam doymazsak peynir ekmek yeriz ne yapiyim. Bunu bulamayanlar var
Yoo yooook ceza yok
Tv de gösteriyorlar 30 dakika ütü yapinca 73 kalori yakiyormusuntoz almak 30 dakika 93 kalori
En cok kaloriyi süpürmekle yakiyormusun 111 kalori
İsteriz isteriz!!!
Sen yeterki iyi ol nöbet tutarizCok bekleyin uyku yok nobetcisiniz
Hahah bana da lazim degilAhahaa bn kloriye gerek yok yattigim yerden veriom
Ultrasyon resmi kusumm olsa alacaktım dosyam yanimda belli biraz minik kusYine bisey kacirdimneyin resmi cnm?
Sen yeterki iyi ol nöbet tutariz
Aynn 50 kilo çıktımHahah bana da lazim degil
Ayy evet isterizzz D __Dahlia__Ultrasyon resmi kusumm olsa alacaktım dosyam yanimda belli biraz minik kus
Hadi iyi sen kusum kiyamam size bnde yatarım insBen cok üsüyorum ya su lastigi hazirliyim bari kocam da yok isitsin beni
Kac kiloydun önceden cnm? Ben suan 50 kiloyumAynn 50 kilo çıktım
Dosya olsa dicektim pardon yarın inşallah çekerim canmAyy evet isterizzz D __Dahlia__
Yoo daha yatmam ki iyice gelsin uykum öyla yatarimHadi iyi sen kusum kiyamam size bnde yatarım ins
Tm minik kusDosya olsa dicektim pardon yarın inşallah çekerim canm
57 kilo cikmistim ilkkez 48 dustum 50 olmusumKac kiloydun önceden cnm? Ben suan 50 kiloyum
Tamm canım gelince uyu :)Yoo daha yatmam ki iyice gelsin uykum öyla yatarim
Oo bayagi düsmüsün cnm. Hamislikte al biraz bebis icin.57 kilo cikmistim ilkkez 48 dustum 50 olmusum
Az gibi 9aya göre bnde alırim insallhOo bayagi düsmüsün cnm. Hamislikte al biraz bebis icin.
Benim bi arkadas 6 kilo almis 9ayda ne sansli
Ne lastiği cnm ???Ben cok üsüyorum ya su lastigi hazirliyim bari kocam da yok isitsin beni
Bnde aklima takıldı demedim:)))Ne lastiği cnm ???
Evet ama onun mide asiti cok varmis yedigini hemen ögütmüs..Az gibi 9aya göre bnde alırim insallh
Su lastigi cnm icin sicak su koyup karnina yada ayaklarin üstüne koyuyorsun yaNe lastiği cnm ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?