- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #4.381
Buyur gel beraber yiyelim canimm orduya yeticek kadar yapmisim azi bilmiyorum kiMmmmm nefissss...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buyur gel beraber yiyelim canimm orduya yeticek kadar yapmisim azi bilmiyorum kiMmmmm nefissss...
Ah canım sende öyle iyiki varsin , iyiki varsiniz !!!Gozlerinden öperim canim❤ iyiki varsiniz
İyi canım.. geçmiş olsun. Sen nasılsınNasılsın cnm
Anladım günün ole geçti yani bn sabahtan evleri topladim dus aldim 3de geldim hastanedeyim iste osaatosaatten beriSagol poncigim gel beraber yiyelim bugün yemek yemegi bile unuttum resmen yaa
Doktordan geldikten sonra 2 tanecik patates atistirabildim görümcemle kv birine bassagligina gidiyormus sende gel dediler
Az pişirmeye alıştır cnm kendini bende öyleydim alıştım ölçüyle yapa yapaBuyur gel beraber yiyelim canimm orduya yeticek kadar yapmisim azi bilmiyorum ki
Şükür iyi diyeyim yatiyom ole serum takılıİyi canım.. geçmiş olsun. Sen nasılsın
Evet yorucuydu..Anladım günün ole geçti yani bn sabahtan evleri topladim dus aldim 3de geldim hastanedeyim iste osaatosaatten beri
Normalinde tam 2 kisiye yeticek kadar pisiriyorum da bazi yeneklerde ölcüyü tutturamiyorumAz pişirmeye alıştır cnm kendini bende öyleydim alıştım ölçüyle yapa yapa
Supurmedim ama :)))))Evet yorucuydu..
Sen yine is yapmisin cnm bi süpürge bile olsa :)
Firinda olunca normal gözü doymuyor bnde ole 3kisilik bulur:)Normalinde tam 2 kisiye yeticek kadar pisiriyorum da bazi yeneklerde ölcüyü tutturamiyorum
Süpürge nerden cikti ya Benim kafa gitmis bugün kusuruma bakma sSupurmedim ama :)))))
Aynen cnm ilk ayların birde T Tatlianne20Evet yorucuydu..
Sen yine is yapmisin cnm bi süpürge bile olsa :)
Benimki 2 aileye yeter insallah yeriz de cöoe atilmazFirinda olunca normal gözü doymuyor bnde ole 3kisilik bulur:)
Yeter zaten batmiyordur ev toparlamasinda cabuk oluyor geneldeAynen cnm ilk ayların birde T Tatlianne20
Serum da ne sıkıcı bisey damla damla bitmiyor !!Şükür iyi diyeyim yatiyom ole serum takılı
Olsun tatlu kizzzSüpürge nerden cikti ya Benim kafa gitmis bugün kusuruma bakma s
Öyle çocuk olunca çabuk dağılıyorYeter zaten batmiyordur ev toparlamasinda cabuk oluyor genelde
Hic sorma kacinci oldu skci yat yatSerum da ne sıkıcı bisey damla damla bitmiyor !!
Olsun tatlu kizzz
Bn busene çok doktum 3uncu gune az yapsamdaBenimki 2 aileye yeter insallah yeriz de cöoe atilmaz