- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.853
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #3.981
Kolay gelsin bende şükür iyiyim canım şimdilik sıkıntı yok elhamdülillah
Sağol canım. Biraz takilayim burda.... Aslında yorucu değil ama. Kemiklerim agriyo resmen...Anladım kolay gelsin dinlen bari sabah iş var
İyi geceler canim benimMevlam iyilik versin canım
Görüşürüz iyi geceler
Hayırlı geceler canım öptümMevlam iyilik versin canım
Görüşürüz iyi geceler
Dahiliye buda bakalım güzel geçer kan vercem biAha bak menü hazir
Haber ver yarin cnm
Hersey yolundadir bence
Hamarat insanın hali baska
Boncuk işiydi dimi kolay gelsin canimSağol canım. Biraz takilayim burda.... Aslında yorucu değil ama. Kemiklerim agriyo resmen...
Ya ne demezsin
Ay hiç sorma hergün düşünme telaşı kafayi yedircek bize yaaaHamarat insanın hali baska
Evet canım . sağolasin...Boncuk işiydi dimi kolay gelsin canim
Hayırlı geceler canım öptüm
Teşekkür ederim kızlar görüşürüzİyi geceler canim benim
Bende öle yapsam dicem disardan da yiyemiyom biri gelip güzel seyler yapip gitse:)))Ya ne demezsinbizi gören haftalik menü hazirliyoruz zannedicek bugün yine suratimi asarak yemek yaptim ne yapicami bilmedigim icin hemen benimki "pizza alalim mi " diye sordu yazik alismis adam yüzüm asildimi yemek konusunda hemen disardan söylemek istiyor
Napsın adam seni düşünüyor ya da cani pizza cekmis te olabilirYa ne demezsinbizi gören haftalik menü hazirliyoruz zannedicek bugün yine suratimi asarak yemek yaptim ne yapicami bilmedigim icin hemen benimki "pizza alalim mi " diye sordu yazik alismis adam yüzüm asildimi yemek konusunda hemen disardan söylemek istiyor
Yaaa... Ne yapsın adam ..Ya ne demezsinbizi gören haftalik menü hazirliyoruz zannedicek bugün yine suratimi asarak yemek yaptim ne yapicami bilmedigim icin hemen benimki "pizza alalim mi " diye sordu yazik alismis adam yüzüm asildimi yemek konusunda hemen disardan söylemek istiyor
Teşekkür ederim kızlar görüşürüz
Size bol sohbetler
Bazen kv cagiriyor ya okadar seviniyorum kiBende öle yapsam dicem disardan da yiyemiyom biri gelip güzel seyler yapip gitse:)))
Yok kizz ben söylenmiyim diye diyor öyle cani istese direnirdi pizza diyeNapsın adam seni düşünüyor ya da cani pizza cekmis te olabilir
Evet yaa.. surekli ne psirsem acaba diye dolanıyorumAy hiç sorma hergün düşünme telaşı kafayi yedircek bize yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?