- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #4.021
Kozlenmis patates napiyon baci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım. Belirledimm . Kahvaltı olduğu için kolay olacak ama bir haber verseŞimdi sende düşünüyor musun ?? Ne yapsam diye
Ne lazimsa desin eksik olan bisi aliriz yada ekmeğimizi alıp giderizEv hediyesi ne götüsek acaba T Tatlianne20
Bu saate kadar haber vermemeleri hic hos degil. Sonucta yarin sabah gelmeyi düsünüyorlar..Yok canım. Belirledimm . Kahvaltı olduğu için kolay olacak ama bir haber verse
Yarın lyyss davetliyiz
Psikolojik Deliii evinde eksik bisey varsa söyle ev hediyesi getiricezNe lazimsa desin eksik olan bisi aliriz yada ekmeğimizi alıp gideriz
Elhamdülillah birseyim eksik değil.. ama simite hayir dememPsikolojik Deliii evinde eksik bisey varsa söyle ev hediyesi getiricez
Sıcak simit gevrek peynir yağ tammElhamdülillah birseyim eksik değil.. ama simite hayir demem
T Tatlianne20 simit istiyormus bende ufak bisey ayarlarim severim hediye almayiElhamdülillah birseyim eksik değil.. ama simite hayir demem
Oh mis canim cektihamilemiyim neyimSıcak simit gevrek peynir yağ tamm
Vallahi ben hazirligimi yaparım.. gelmezlerse oturur kendim yerim...Bu saate kadar haber vermemeleri hic hos degil. Sonucta yarin sabah gelmeyi düsünüyorlar..
)))))Oh mis canim cektihamilemiyim neyim
Hediye aliriz kuzum hediye sonunda ne alsak kabul etcek güzel bisi olur tabeq D __Dahlia__ demiT Tatlianne20 simit istiyormus bende ufak bisey ayarlarim severim hediye almayi
Karnım açıktı galibaOh mis canim cektihamilemiyim neyim
Aynen bende öyle yapsrdim yada son dakika baskasini cagirirdimVallahi ben hazirligimi yaparım.. gelmezlerse oturur kendim yerim...
En güzeli ...!!!!!!!Vallahi ben hazirligimi yaparım.. gelmezlerse oturur kendim yerim...
KeskeeeeeeeOh mis canim cektihamilemiyim neyim
Yani aliriz güzel bisey bos elle gitmek olmazHediye aliriz kuzum hediye sonunda ne alsak kabul etcek güzel bisi olur tabeq D __Dahlia__ demi
1 saattir düsünüyorum bisey yesem mi diye hem acim hemde degilim ortasi gibi biseyy gel beraber yiyelimKarnım açıktı galiba