- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #4.001
Değil mi ne güzel olur ..,Bende öle yapsam dicem disardan da yiyemiyom biri gelip güzel seyler yapip gitse:)))
Bazen kv cagiriyor ya okadar seviniyorum ki
Ne guzel bende birken kurtulurdum hep kv yapip beni sokmazdi:)
Cani ne istiyorsa söylese yapicam yaparim da elimden geldigi kadar ama yok ne yapsrsan onu yeriz diyor bende sinirlendimmYaaa... Ne yapsın adam ..
simdik yatiyorum canim sabah geleyim kahvaltimla virlikte olurmu❤❤Masmavi bir yol bacı gel eccuk sohbete
Aynen kadınlar bıkmış kim gelsin anam :))))Değilim ne güzel olur ..,
Tamm canım allaha emanet ol görüşürüz hayırlı gecelersimdik yatiyorum canim sabah geleyim kahvaltimla virlikte olurmu❤❤
Ya hiç sorma bizimkide aynı ayni laflari soylemekten aynı cevabı almaktan bikmadim bi kacgundur diyorum şunu yapcam yap diyo nefese heCani ne istiyorsa söylese yapicam yaparim da elimden geldigi kadar ama yok ne yapsrsan onu yeriz diyor bende sinirlendimm
Ama yarin cok sükür yok yemek düsünme derdim
Herzaman kullanmiyom oyüzden nadirT Tatlianne20 poncikim arada bir güzel oluyor da herzaman olmuyor malesef birsürü insan oluyoruz bide o bulasiklari ve sofrayi toplamak var.. evde yaparim daha iyi benim icin
Aynen cnm .. azıcık aşım bulaşıksız mutfağım ...T Tatlianne20 poncikim arada bir güzel oluyor da herzaman olmuyor malesef birsürü insan oluyoruz bide o bulasiklari ve sofrayi toplamak var.. evde yaparim daha iyi benim icin
Ya hiç sorma bizimkide aynı ayni laflari soylemekten aynı cevabı almaktan bikmadim bi kacgundur diyorum şunu yapcam yap diyo nefese he
kahvaltiya biz gelicez canSabah misafirim de gelebilir..hala haber bekliyorum
Maalesef tek degiliz bu konudaEvet yaa.. surekli ne psirsem acaba diye dolanıyorum
Bellirsiz gelmeleri sinirSabah misafirim de gelebilir..hala haber bekliyorum
Aynen cnm bide bunlar yemek yedikten sonra sofrada oturmaya bayiliyorlar bende toplandin bir an önce rahatca cay icilsin istiyorum ..Ay hiç sorma onları yikamadin yatma cekiniyon ayıp olur diye birken mutfakda geçti omur
Aynen cnm .. azıcık aşım bulaşıksız mutfağım ...
Şimdi sende düşünüyor musun ?? Ne yapsam diyeSabah misafirim de gelebilir..hala haber bekliyorum
bbuyrun canimm beklerim. Her zamanbu erkekler film yaa
kahvaltiya biz gelicez cankendi kendimizi davet ediyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?