- 8 Mart 2013
- 380
- 987
- 113
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #3.941
YorucuyduBen film seyrediyorum cnm sen ne yapiyorsun ? Günün nasil gecti
Foxtaki diziyi izledim bitti şimdi yattım ne seyrediyorsun film olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YorucuyduBen film seyrediyorum cnm sen ne yapiyorsun ? Günün nasil gecti
Eses07 ne yapıyorsun seni etiketliyeyim ben de :)
Gambit diye bir film izliyorum öyle koltukta uyumak üzereyimYorucuydu
Foxtaki diziyi izledim bitti şimdi yattım ne seyrediyorsun film olarak
Sukur kuzum adam uyudu ben uyumadim geldum hemenIyim cnm kocisi ise gönderdim simdi keyfime bakiyorummm sen nasilsin ?
Hey corc versene borc nabersin cnm
Ahahha komiksin kız gelsinler gelsinlerGelin kizlar cikin cikin gelinn
Filimsin kiz senn kocani uyutup mu geldinnnSukur kuzum adam uyudu ben uyumadim geldum hemen
Adam uymayınca giremiyom rahat yanında horluyorFilimsin kiz senn kocani uyutup mu geldinnn
Benimde karnim acikti gibi biseyler yesem mi acaba
Iyi yapiyorsun cnm bende öyle yapiyorum gece esim uyudugunda bi göz atiyorum kk ya..Adam uymayınca giremiyom rahat yanında horluyor
5saat oldu yiyeli ama az yedim ondan heralde. Üseniyorum mutfaga gidip biseyler almayaNe acikmasi erkenmi yedin kuzum bugünlerde açıkiyon gece uyanik olunca yiyesin geliyor galiba:)
Aynen kadınların konuşmalarini görmesinden rasiz olurum görmesin izin vermez de ondan olabilir bende gurulduyor ama acta degilim: )Iyi yapiyorsun cnm bende öyle yapiyorum gece esim uyudugunda bi göz atiyorum kk ya..
5saat oldu yiyeli ama az yedim ondan heralde. Üseniyorum mutfaga gidip biseyler almaya
Benimkide ne karisiyorsun milletin derdine der bende istemem kadinlarin muhabbetine ortak olsun.Aynen kadınların konuşmalarini görmesinden rasiz olurum görmesin izin vermez de ondan olabilir bende gurulduyor ama acta degilim: )
Kalkarsam uyanir kuzm bole iyi :) sen ye ben bakimBenimkide ne karisiyorsun milletin derdine der bende istemem kadinlarin muhabbetine ortak olsun.
Hadi gel de beraber yiyelimmm
Bebise alistirma yapiyorsun kendini anladim bennnKalkarsam uyanir kuzm bole iyi :) sen ye ben bakim