- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #3.961
Gelin kizlar gece mesaisi basladi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa neguzel ne yapcan kurtuldun ohhhBebise alistirma yapiyorsun kendini anladim bennn
Inanirmisin yarinki aksam menümü belirledim yarin düsünmeme gerek yok
Sen yatiyon mu bacımSize iyi sohbetler kizlar :)
Firinda patatesli tavuk yanina salataYaa neguzel ne yapcan kurtuldun ohhh
Hoş geldin kuzum aleyküm selamSelam ..
Merhaba kuZumBen burdayım.
Oh neguzel hih menu hazır bende dusunurum artık corba var bi dunden et cikartip yaparim bisi bakalim:)Firinda patatesli tavuk yanina salata
Canim isterse bide corba yaparim
Yarisi varmis zaten kuzu yaparsin yanina biseyler hemen olur biterOh neguzel hih menu hazır bende dusunurum artık corba var bi dunden et cikartip yaparim bisi bakalim:)
Arada girip çıkıyorum.. işten fırsat buldukça... Oldukça yorgunumHoş geldin kuzum aleyküm selam
Merhaba kuZum
Iyigecerl uyuyan yazar napiyon nasılsın gozukmuyon bacım sen pekİyi geceler canım
Hoş buldummmm
Yoğun günler geçiriyorum canımIyigecerl uyuyan yazar napiyon nasılsın gozukmuyon bacım sen pek
Aynen kus başı cikaririm bende artik pilav falan belki bakalım yarın 10 da hastanede olmam gerekYarisi varmis zaten kuzu yaparsin yanina biseyler hemen olur biter
Yorgunsan yat uyu kuzum sabah dinc olursunHoş buldummmm
Oooo şimdiden menü hazirlanmisOh neguzel hih menu hazır bende dusunurum artık corba var bi dunden et cikartip yaparim bisi bakalim:)
Anladım kolay gelsin dinlen bari sabah iş varArada girip çıkıyorum.. işten fırsat buldukça... Oldukça yorgunum
Kolay gelsin bende şükür iyiyim canım şimdilik sıkıntı yok elhamdülillahYoğun günler geçiriyorum canım
Misafirlerim var yorgunum
Yatacağım
Sen nasılsın
Aha bak menü hazirAynen kus başı cikaririm bende artik pilav falan belki bakalım yarın 10 da hastanede olmam gerek