- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #3.741
Yavas yavas yap yorma kendini cokDünden makarna vardi aklima geldi şimdi sulu yemek bizimkine mesaj attim alisveris yapalim bisiler diye cumartesi kayinvalide falan gelcek köye giderler belki buraya ugrarlar temizlik is bisiler yapacam
İşte bu iyiymiş çok fazla dedikodu yapasım var
dedikoduya herzaman varizz
Hayırlı akşamlarİyi akşamlar kizlarr..
Ayy iyi olur yemekten kalktim guzel olur ellerine sağlık poncigimGelin cay içelim komşular ...
Yarasın topak topak et olsun yeğenimizeAyy iyi olur yemekten kalktim guzel olur ellerine sağlık poncigim
Şükür iyyim yemekten kalktim adam ariza çıkınca gitti işe bende uzandım senin çay getirmeni bekliyom biraz üzgünüm heidiye ayni haftadaydik kalp atışı duymustuTatlis anne nasılsın cnm iyimisin yeğenimiz napio T Tatlianne20
Efendim kuzum benimAsiyemmm2121 huhu poncigim
Napiyon nasılsın ozletiyon kendiniEfendim kuzum benim
:))) hemen geliyorrr...!! CnmŞükür iyyim yemekten kalktim adam ariza çıkınca gitti işe bende uzandım senin çay getirmeni bekliyom biraz üzgünüm heidiye ayni haftadaydik kalp atışı duymustu
Sizde ozletiyorsunuz yoksunuz ...iyi vlla şükür otrmsm telvzyn izlyrm. .sen neypyrsn nasilsinNapiyon nasılsın ozletiyon kendini
Sağol canım benim:) allah sabır versin kardeşimize:))) hemen geliyorrr...!! Cnm
Aynen duydum çok üzüldüm cnm((
Aynen iki 3 gündür doğru düzgün giremedim sen neler yapiyon bende şükür iyiyim sofradan kalktim uzaniyomSizde ozletiyorsunuz yoksunuz ...iyi vlla şükür otrmsm telvzyn izlyrm. .sen neypyrsn nasilsin
Amin amin aminnSağol canım benim:) allah sabır versin kardeşimize
Aynen iki 3 gündür doğru düzgün giremedim sen neler yapiyon bende şükür iyiyim sofradan kalktim uzaniyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?