- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #3.721
Hangi dizi:)Aynı cnm dizimi izliyorum
Temizliği bitirdikten sonra yapyrm amaKeyif yapiyrsun yani. Benimde canim kahve istedi de kalkip yapasim yok
Kolay gelsin kuzum kolay bende 5 gibi patates haslarim makarna vardı çorbada bisiler yaparım[/QUOTE]Bide benimki aksama ise gidecek ona glre fazladan pisirmem gerekiyor...
Hangi dizi:)
Masallah sana tütütüTemizliği bitirdikten sonra yapyrm ama
Bende iyim cok sükpr bugün tembelligim üzerimde
Bende de tembellik var fazla fazla
efisn cnm bu topik kendi kafasina göre takiliyor hic sasirma bak
Bi bakmisin bir kisi var kisa zaman sonra bi bakmisin herkes gelmis sohbet ediyor sonra bi bakmisin 2 kisi kalmishaberin olsun ani
Masallah sana tütütübende evi süpürmem lazim kiz motive etsene beni biraz
Biz iyi anlasicaz cnm görüyorummm @efisn
Gece de sohbet ediyoruz cnm sorun olmaz birimizden biri muhakkak burada oluyor nöbetlese calisiyoruzValla bende ofiste oldugumdan geç kalıyorum sohbete onu napıcaz
Kalk gariii:) )
Anladım bende bakıyordum bizimki piskolojimizi bozuyor diyor oyüzden arada izlerim:) oda bitiyor galibaKırgın çiçekler
Evet cnm final yapicaklarmis bende duydum öyleAnladım bende bakıyordum bizimki piskolojimizi bozuyor diyor oyüzden arada izlerim:) oda bitiyor galiba
Gece de sohbet ediyoruz cnm sorun olmaz birimizden biri muhakkak burada oluyor nöbetlese calisiyoruz
Anladım bende bakıyordum bizimki piskolojimizi bozuyor diyor oyüzden arada izlerim:) oda bitiyor galiba
Kolay gelsin kuzum kolay bende 5 gibi patates haslarim makarna vardı çorbada bisiler yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?