- 22 Şubat 2018
- 550
- 11.320
- 103
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #3.781
İnşallah cnm çok sağol ..İnsallah canim hayırlısıyla gidip gelirsin insallah ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm çok sağol ..İnsallah canim hayırlısıyla gidip gelirsin insallah ...
Nasılsın cnmKizlar burdamisiniz
Iyi diyelim iyi olalim cnm sen nasilsinNasılsın cnm
Çok şükür idare ediyoruz cnmIyi diyelim iyi olalim cnm sen nasilsin
Eee ne var ne yok neler yaptinÇok şükür idare ediyoruz cnm
İyi Vala ne olsun evdeyiz oturuyorum. .şuanda oğlanı salıyorum herzaman ki gibiEee ne var ne yok neler yaptin
Kizlar sonra gelir
Kolay gelsin cnm. Bende oturuyorum esim ise gittiİyi Vala ne olsun evdeyiz oturuyorum. .şuanda oğlanı salıyorum herzaman ki gibi
Aynen bizimkiside ise gitti desene bugün yatmayizKolay gelsin cnm. Bende oturuyorum esim ise gitti
Burdayım :) bir yandan tv ye bakıyorum bir yandan buraya.Sen ne yapıyorsun.
Sabahlar olmasinnnAynen bizimkiside ise gitti desene bugün yatmayiz
Burdayim canim naptin?
Aynen bende öyle. Hem dizi seyrediyorum hem burada takiliyorumBurdayım :) bir yandan tv ye bakıyorum bir yandan buraya.Sen ne yapıyorsun.
Hosgeldin cnm nasilsin? Nerelerdesin bi göz atio gidiyorsunGeldimmm
Buralardaym cnm aynn bi okuyup cikiyorum sen napiyosnHosgeldin cnm nasilsin? Nerelerdesin bi göz atio gidiyorsun
Eski dizi izliyorum ben :) akasya durağını aslında sabah yayınlandı ama sağolsun kayıt sayesindeSabahlar olmasinnn
Hosgeldin cnm iyim sen ne yaptin kac gündür görüsemiyoruz
Aynen bende öyle. Hem dizi seyrediyorum hem burada takiliyorum
Sabahlar olmasinnn
Hosgeldin cnm iyim sen ne yaptin kac gündür görüsemiyoruz
Aynen bende öyle. Hem dizi seyrediyorum hem burada takiliyorum
Iyim bende ne yapiyim kocisi ise gönderdim evde yalnizim. Spora gittim bugün bacaklarim agriyorBuralardaym cnm aynn bi okuyup cikiyorum sen napiyosn
Ben hic izlemedim o diziyi bende cukuru izliyorum suan ama tv de denk geldimi eski dizileri de seyretmeden gecemiyorumEski dizi izliyorum ben :) akasya durağını aslında sabah yayınlandı ama sağolsun kayıt sayesinde
Anliyorum bazen is cok oluyor firsat bulamiyor insanBazen giremiyorum canim degisiyor.