- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #3.701
Nasilsin cnm? CalisiyormusunBekarım 29 yaşımdayım 20 yaşındasın ne güzel hemde anne adayısın inşallah tez zamanda kucagına almayı nasip etsin
Hoşbuldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasilsin cnm? CalisiyormusunBekarım 29 yaşımdayım 20 yaşındasın ne güzel hemde anne adayısın inşallah tez zamanda kucagına almayı nasip etsin
Hoşbuldum
Bekarım 29 yaşımdayım 20 yaşındasın ne güzel hemde anne adayısın inşallah tez zamanda kucagına almayı nasip etsin
Aminn canim 4 sene olacak eleneli neguzel bekarligin tadini çıkarmasındir:)
Azalsin azalsin ki sende rahat rahat yemegini ye. Domatesle besleniyordun kac haftadir..Azaldı bulantı nadir oluyor şükür ıiyim ben pazarda evdeydim biraz kustuk sonra barıştık ole gecti
Değişim yasiyon yoruluyorsanda biraz olabilir canım.Gece geç yattim sabah erken kalktim... Bide havalardan mıdır nedir, kemiklerim agriyo..yorgunum surekli
Şükür iiyim biraz komsudaydim sonra eve geldim sabah dan iş yapacaktım kaldı bisi etmedim havada güzel camlar açık ole uzaniyom iş bana ben ise yemek telasi var bideNasilsin canim nasil gidiyor?
Nasilsin cnm? Calisiyormusun
Al benden okadar dün atlattim biraz bugün yine düşüncelerAzalsin azalsin ki sende rahat rahat yemegini ye. Domatesle besleniyordun kac haftadir..
olur öyle seyler cnm hemen barismaniza sevindim
Bende aksama ne yemek yapsam diye düsünüyorum
Şükür iiyim biraz komsudaydim sonra eve geldim sabah dan iş yapacaktım kaldı bisi etmedim havada güzel camlar açık ole uzaniyom iş bana ben ise yemek telasi var bide
Bende bilmiyorum ki eskiden topiklerde ve konularda kimin oldugu yaziyordu simdi o da kaybolmus..
Esim annesinle kahvaltidan sonra mutfakciya gitti bende koltukta uyuyup kalmisim
Komay gelsin cnm menüde ne yemek var
Bende iyim cok sükpr bugün tembelligim üzerimdeİyi Çok şükür siz naılsınız
Çalışıyorum Muhasebeciyim özel bir şirkette
Fazla fazla çıkardım çalışmaktan evlenmeye fırsat bulamadık
Bide benimki aksama ise gidecek ona glre fazladan pisirmem gerekiyor...Al benden okadar dün atlattim biraz bugün yine düşünceler
Aynen ya annemlere olsa yapsalar yatsam bende öle:)) sen napiyon canımMis gibi havayi cek icine guzel olmuyor her zaman :))
Her gun ne yemek yapcam derdi oluyor evet.
Sen neler yspiyorsun cnmOhhh masallah:)
Nasılsın napiyon canımEfendm canım
Dizi izliyorum bende cnmSen neler yspiyorsun cnm
Keyif yapiyrsun yani. Benimde canim kahve istedi de kalkip yapasim yokDizi izliyorum bende cnm
Nasılsın napiyon canım