- 22 Şubat 2018
- 550
- 11.320
- 103
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #3.761
kuzum benim ksrbkma anlamadım hastamisinSağol canım benim:) allah sabır versin kardeşimize
Aynen iki 3 gündür doğru düzgün giremedim sen neler yapiyon bende şükür iyiyim sofradan kalktim uzaniyom
Çocuk nasıl canım sen ne yaptin yemek falanAmin amin aminn
Yok ilkini baskasina yazdım heidi düşük yapmis bi arkadas ona üzüldüm iyiyim şükür sen nasılsın çocuk nasıl naptin yemek falankuzum benim ksrbkma anlamadım hastamisin
İyi oda telvzyn izliyor cnm sağol ..yemekte bugün yeşil fasulye ve pilav salata yaptım canın istemesz insllah ksrbkma söyledin diye söyledim vallaÇocuk nasıl canım sen ne yaptin yemek falan
Çok geçmiş olsun arkadaşa allah sabır versinYok ilkini baskasina yazdım heidi düşük yapmis bi arkadas ona üzüldüm iyiyim şükür sen nasılsın çocuk nasıl naptin yemek falan
Yok canım hiç asermedim öle skinti yok afiyet bal seker olsun dışarı cikiyon mu havalar guzelİyi oda telvzyn izliyor cnm sağol ..yemekte bugün yeşil fasulye ve pilav salata yaptım canın istemesz insllah ksrbkma söyledin diye söyledim valla
Aminn aynen bende saskinim ikimizde ayni haftaydik kalp atisi falan duymustu odaÇok geçmiş olsun arkadaşa allah sabır versin
Benim eşim polis olduğu için fazla çıkmıyorum hep devrede arada sira çıkıyorum araba hep oda yani hep evdeyizYok canım hiç asermedim öle skinti yok afiyet bal seker olsun dışarı cikiyon mu havalar guzel
Ayy canım benim ya şuanda üzüldüm vlla ona allah sabır versin inşallahAminn aynen bende saskinim ikimizde ayni haftaydik kalp atisi falan duymustu oda
Anladım canım bende yokus zaten bolede cikamam arada kapıya çıkarımBenim eşim polis olduğu için fazla çıkmıyorum hep devrede arada sira çıkıyorum araba hep oda yani hep evdeyiz
Aynen canım bende kapıya çıkıyorum çocuğu salanckta saliyip eve çıkıyorum hemnAnladım canım bende yokus zaten bolede cikamam arada kapıya çıkarım
Başka napcan öle oluyor ortam gezme falan olmayınca:)Aynen canım bende kapıya çıkıyorum çocuğu salanckta saliyip eve çıkıyorum hemn
Aynen kuzumm. .zaten haftaya memleketime gidecem gezmek için bide ailem orda diyarbakıra kuzumBaşka napcan öle oluyor ortam gezme falan olmayınca:)
İnsallah canim hayırlısıyla gidip gelirsin insallah ...Aynen kuzumm. .zaten haftaya memleketime gidecem gezmek için bide ailem orda diyarbakıra kuzum
Çok şükür iyi canim ... etli patates , pilav , salata benim menün böyleydi ...Çocuk nasıl canım sen ne yaptin yemek falan
İyi bacım ne olsun kurabiye çay yaptım çocuklara koydun şimdi girdim tekrar bı kk ya komşum gelecek o gelmeden bı bakinaykm dedim
Teşekkürler sen nasılsınHosbuldum cnm iyilik senden naber
Hosbuldum cnm nabersin
HosbuldumHoşgeldin canım: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?