- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #3.341
Takıntı halindeyim.. yapmasam içim rahat etmiyor. Evi temizlemeden kahvaltı yapmam..Hergün süpürüp silmek mi???
Ben haftada 1-2 defa silerim
Ama hergün süpürürüm mecbur heryer acik renk hersey belli oluyor
Ben hamis olsam kesin bilerek nazlanirim esim yardim etsin diyeOlmuyor hep biraz ara annemde hastasi resmen biktiriyor insanı bende kendime gelim yaparim artik havada duzelirse dip köşe tamm
Kvle öle biz çıkarız uygun alir hep bakar hesaba göre dolanir bayaBazen iyi oluyor acele ettirmeleri bende uzadimi ufunet basiyor hele de kv geldimi 4-5 saat alisveris yapiyoruzdedim bidaha cikmam seninle
tey tey teteyyyy
bende ac karinla sabah erkenden yaparim temizligimi daha rahat ediyor icim ama sadece süpürdügün zaman gün icerisinde yapiyorumTakıntı halindeyim.. yapmasam içim rahat etmiyor. Evi temizlemeden kahvaltı yapmam..
Benim eşim hep yardım ediyordu sağolsun... İlk aylar zor geçti benim.. kafam kalkmiyordu.yemek yemek iskenceydiBen hamis olsam kesin bilerek nazlanirim esim yardim etsin diyedip köse temizligi zor oluyor
Ya yapacam kiyamiyom pazar bile çıkıyor işe ama yardimi oluyor tabi ondan yardım isterim baslarsam tabi dün cagla aldirdim marketi dolandik kaç defa goruyom minicik 5 6 tane var 5 milyon dunde dile getirdim aa Çağla al hadi dedi hamilelerin istedigi alinir dedi olmaz öle aldım bende öle dedim die herseyi istersin diyo bende ah cekse isterim tabi dedim:)Ben hamis olsam kesin bilerek nazlanirim esim yardim etsin diyedip köse temizligi zor oluyor
Benimki fiyata bakmaz da herseyi incelerKvle öle biz çıkarız uygun alir hep bakar hesaba göre dolanir baya
Halay mi cekiyoruzzzzzzneyi kutluyoruzzz
Boş boş cekiyoz arkadaşlığı kutlayak bari:))
Ben karabük safranboluHangi sehirlerdesiniz, kızlar..
Cok güzel cnm benimkide yardimci olur eminimBenim eşim hep yardım ediyordu sağolsun... İlk aylar zor geçti benim.. kafam kalkmiyordu.yemek yemek iskenceydi
Haklisin cnm calisiyorlar insan kiyamiyor ama bazen yapmak zorundayiz ki alismasinlar okadar rahata.Ya yapacam kiyamiyom pazar bile çıkıyor işe ama yardimi oluyor tabi ondan yardım isterim baslarsam tabi dün cagla aldirdim marketi dolandik kaç defa goruyom minicik 5 6 tane var 5 milyon dunde dile getirdim aa Çağla al hadi dedi hamilelerin istedigi alinir dedi olmaz öle aldım bende öle dedim die herseyi istersin diyo bende ah cekse isterim tabi dedim:)
Afiyet olsun yine bekleriz kuzucuk bay bayKizlar bana müsade ihtiyac ve yemek molasi
Bende musade istiyeyim. Dışarı cikicamKizlar bana müsade ihtiyac ve yemek molasi
Tamm canım görüşmek üzere allaha emanet olun:)))Bende musade istiyeyim. Pazara gidicem..
Bende musade istiyeyim. Dışarı cikicam
Gitmekten vazgeçtim..Tamm canım görüşmek üzere allaha emanet olun:)))
Valla erkeğe sorumluluk yuklemezsen herşeyi kendin yapmaya calisirsan yardım etmrzBilmyrm ki canım olunca belli olacak çok seveceği kesin de
Aynen canım bende yaptımiyom pek işleri yaparken dicem beraber yapalım diyeValla erkeğe sorumluluk yuklemezsen herşeyi kendin yapmaya calisirsan yardım etmrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?