- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #3.361
Niye kuzuGitmekten vazgeçtim..
Hiç halim yok.. ben böyle gel gitliyim.. çok çabuk karar degistiririmNiye kuzu
Dondurma aserdin heral bayadir yiiyon maşallah ellerine sağlık bende mutfağı topladim ne yapcagima karar vermedim düşünüyorum şuanKızlar bugün dalgınlıktan sadece 20 lira günlük harçlığımi alıp çıkmışım sabahtan.
Cüzdan evde.
10 liraya yemekhaneye verdim 3 lira arkadaşa sunum için verdim.
Eve dönerken canım dondurma istedi 4 dondurma aldım
2 sini yedim
3.sunde de gözüm var
Eve girer girmez binada çok güzel hamur işi kokusu geliyordu
Komşumuz döktürmüş.
Hamarat komşu istemiyorum ya . Ya paylasimci olsunlar ya paylaşımcı((
Aksama et kavurucam ve yanına bulgur pilavı ayran sogan salatası yapicam.
Iki gündür kaynanamda hamur yiye yiye hamur oldum
Olur öle canım herkes deHiç halim yok.. ben böyle gel gitliyim.. çok çabuk karar degistiririm
Ben hala dusunuyorum.... Ne yemek yapsam düşüncesinden nefret ediyorum...Yemek neler yapiyorsunuz kızlar
Yemek mantı var ve irmikli sütlü tatlı :)) sen naptın bakalimYemek neler yapiyorsunuz kızlar
Dondurma aserdin heral bayadir yiiyon maşallah ellerine sağlık bende mutfağı topladim ne yapcagima karar vermedim düşünüyorum şuan
Bende buzluktan mantar çıkardım canım napim hep düşün düşün aynıBen hala dusunuyorum.... Ne yemek yapsam düşüncesinden nefret ediyorum...
Ellerine sağlık leziz olmuştur mantar cikardim yapiyom yanina uydurcam artıkYemek mantı var ve irmikli sütlü tatlı :)) sen naptın bakalim
Afiyet olsun yarasin canım usutme boğazlarıBilmiyorum canım hep soğuk soğuk şeyler istiyor
Bende sebzeli bulgur, bide turşu kavurcam . Acıktım galibaBende buzluktan mantar çıkardım canım napim hep düşün düşün aynı
Ellerine sağlık leziz olmuştur mantar cikardim yapiyom yanina uydurcam artık
Dondurma en sevdiğim,ozellikle karamel. Ama senelerdir , doya doya yiyemiyorumBilmiyorum canım hep soğuk soğuk şeyler istiyor
Afiyet olsun fasulye turşusu demiBende sebzeli bulgur, bide turşu kavurcam . Acıktım galiba
Bende şimdi hasta olurum diye yemiyom kako sütlü sade yiyiomDondurma en sevdiğim,ozellikle karamel. Ama senelerdir , doya doya yiyemiyorum
Evet... Canın çeker canım hakkını helal et ne olur.Afiyet olsun fasulye turşusu demi
Yok kuzum çekmiyor korkma öle olsa sormam.Evet... Canın çeker canım hakkını helal et ne olur.
Benim astım bronşitim var. Yer yemez tikaniyorum,. O yüzden yiyemiorumBende şimdi hasta olurum diye yemiyom kako sütlü sade yiyiom
Ya geçmiş olsun oda kötü canin isteyip yiyememk sağlık olsun az az ucunda bakarsın bisi olmaz demiBenim astım bronşitim var. Yer yemez tikaniyorum,. O yüzden yiyemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?