• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:KK6:
Dogru kizz :KK70: bak bu hic aklima gelmemisti

Bizde bebek dogdugunda hefiye edilir yani kocasi karisina (tektas olur bilezik olur bu tür bisey olur)
Tamam doğru ama eşim birz Anti romantik güzel söz bile işine gelince söyler o yuzden uğraşacak hakediyo

Küçük kedim yatak odam da duruodu hastalığından dolayi, dezenfekte etmem gerekiyordu.diger kedim icin...oranın halılarını verdim..diğer halilarida çamaşır suyuyla sildim.. evet yine aynı oluyo deliriorum bazen.
dezenfekte et tabi cok önemli. Camasir suyla mi diliyorsun cnm? Rengi kacmiyor mu? Benim koridordaki hali cok berbat siliyim diyorum sonra vazgeciyorum ugrasmamak icin

Bende yattim kalktim bisler yedim hava güllük gülistanlık uzandim sonra yemek bulasik derdi başlar işleri saldim kızlar bu ayi da atlatip dip köşe bende yapacam inşallah
Hamileliğin ilk aylarında normal. Aman bazen diyorum sanki bu kadar temizlik yapınca bana madalya mı verecekler. Kendimi hizmetci gibi hissediyorum

dezenfekte et tabi cok önemli. Camasir suyla mi diliyorsun cnm? Rengi kacmiyor mu? Benim koridordaki hali cok berbat siliyim diyorum sonra vazgeciyorum ugrasmamak icin
Suyun içine çamaşır suyunu dokuyorum birşey olmuyor.. ben hep öyle yapiorum... Yada halı fircan varsa normal makina deterjanı varya onunla fircaliyorum Miss gibi oluyo

Hamileliğin ilk aylarında normal. Aman bazen diyorum sanki bu kadar temizlik yapınca bana madalya mı verecekler. Kendimi hizmetci gibi hissediyorum
Bende oleydim bide ayda bir ailem gelirse ayda yılda baska da gelen yok uzaktayız esimin akrabalari var gitmeyiz pek yapardim yorardim haftada bikere yapcan temiz toplu olsun yeter

Oh gezin çıkın ben evdeyim hep bura yokus çok küçücük çarşı bende pek sevmiyom çıkmayı kuzumla artık nasip etsin rabbim
Ne gezmesi kuzum benimki hemen alisveris yapar eve gelir yorgun oluyor.. ama aksama günüm var orada kizlarla degisiklik olur benim icin

Suyun içine çamaşır suyunu dokuyorum birşey olmuyor.. ben hep öyle yapiorum... Yada halı fircan varsa normal makina deterjanı varya onunla fircaliyorum Miss gibi oluyo
Bende deniyim öyle korkuyordum rengi cikar diye. Hsli fircam yok bugün cikinca aliyim bitane

Evet canım normalde romantik olamayan sence doğum için hediye alır mı hiç sanmıyorum. Beklemiyorum da :KK43:
Ben doğum yaptigimda eşim pasta getirmişti, hastane odasına:confused: .yuh dedim böyle hediye mi olur? Kızımın doğum gününü kutluyorum dedi

Back