• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:KK53:
Zaman zaman olsa iyi yine sürekli aynı bizde. Her bebek gördüğünde bizimde olsun diyor ama sevmek ayrı bakmak ayrı bakcak olan benm diyrm
Orada haklisin cnm bence yardimcinolur ilk zamanlar ki en önemlisi herzaman cocukla ilgilenmeleri.. benimki gecenlerde diyor "cocugum olsun ben onunla her sabah ekmek almaya giderim"

:KK53:
Orada haklisin cnm bence yardimcinolur ilk zamanlar ki en önemlisi herzaman cocukla ilgilenmeleri.. benimki gecenlerde diyor "cocugum olsun ben onunla her sabah ekmek almaya giderim"

Ağlamıyorken herkes bakar onun bakmasının aslı olmaz:) ama cidden bebek manyağı her ay kesin hamilesin diyor diye diye olacak

Ayyy bende sabah temizlik yaptim yoruyor insani iyice biktim ev isinden diyebilirim ama macbur yapiyoruz
Evet çok yoruyor... Dip köşe girdim.halilarimi verdim yıkamaya...onlar gelince bir daha yaparım dip köşe yeter. Bende ki de can . Bugün birde pazar işi var..

Evet çok yoruyor... Dip köşe girdim.halilarimi verdim yıkamaya...onlar gelince bir daha yaparım dip köşe yeter. Bende ki de can . Bugün birde pazar işi var..
Bende halilarimi bahar da vericem temizlemeye. Benimde yarin missfirim geliyor ondan yaptim temizligimi yoksa 2-3 gün daha dayanirdim :KK53:
Yorma kendini cok cnm degmiyor yine ayni oluyor

Benim 9sene sonra oldu kızım.. yorgun olmadığı dönemlerde çok ilgili bir baba. Ben biraz asabi bir insanim..o çok sabırlı... Allah var kizimda babasına aşık.
Oo kiz cocuklari babaya düskün olurlar :KK73: ne mutlu sana ilgileniyor 9sene az bir süre degil ee özlem de var tabi allah basinizdan eksik etmesin uzun ömürler versin insallah

Bende halilarimi bahar da vericem temizlemeye. Benimde yarin missfirim geliyor ondan yaptim temizligimi yoksa 2-3 gün daha dayanirdim :KK53:
Yorma kendini cok cnm degmiyor yine ayni oluyor
Küçük kedim yatak odam da duruodu hastalığından dolayi, dezenfekte etmem gerekiyordu.diger kedim icin...oranın halılarını verdim..diğer halilarida çamaşır suyuyla sildim.. evet yine aynı oluyo deliriorum bazen.

Bende yattim kalktim bisler yedim hava güllük gülistanlık uzandim sonra yemek bulasik derdi başlar işleri saldim kızlar bu ayi da atlatip dip köşe bende yapacam inşallah

Bende yattim kalktim bisler yedim hava güllük gülistanlık uzandim sonra yemek bulasik derdi başlar işleri saldim kızlar bu ayi da atlatip dip köşe bende yapacam inşallah
Simdiden kolay elsin cnm benim ev isi bitti yemek kaldi simdilik
Sonra alisverise gideriz
Canimda hic isteniyor da neyse

Back