- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #3.381
Azar azar yiyorum.. yetiyorYa geçmiş olsun oda kötü canin isteyip yiyememk sağlık olsun az az ucunda bakarsın bisi olmaz demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azar azar yiyorum.. yetiyorYa geçmiş olsun oda kötü canin isteyip yiyememk sağlık olsun az az ucunda bakarsın bisi olmaz demi
Oh şükür çocuklar napiyor yaşları kaç evli bekar okulAzar azar yiyorum.. yetiyor
Kızım 2bucuk yaşında.. 9sne sonra Rabbim nasip etti..Oh şükür çocuklar napiyor yaşları kaç evli bekar okul
Maşallah canım küçük evin nesesi deseneKızım 2bucuk yaşında.. 9sne sonra Rabbim nasip etti..
Çok şükür... Bu sıralar huy değiştirme dönemi galiba sabrım sinaniyor..şuan bile tepemdeMaşallah canım küçük evin nesesi desene
Cimcime ışte :)Çok şükür... Bu sıralar huy değiştirme dönemi galiba sabrım sinaniyor..şuan bile tepemde
evet uyumuştum yani uykuya dalmistim kuzum vallaAsiyemmm2121 uyudun mu prenses
Ben bugün parates hasladim yanina da soganli ispanak yaptim yogurtluYemek neler yapiyorsunuz kızlar
Afyet olsun cnm. .insllh birgün de mutlu olduğun günü de yazarsın cnm inşallah ..Allahtan sadece sabır bekleGeldimmmm bendee simdiii dogum.gunum diye yemek yapmaktan kurtuldjm disarda yedik ama adet oldummm ya hic guzrl hediye vermedi bana benimki
Afyet olsun cnm. .insllh birgün de mutlu olduğun günü de yazarsın cnm inşallah ..Allahtan sadece sabır bekle
Sabrin sonu selamettir cnmGeldimmmm bendee simdiii dogum.gunum diye yemek yapmaktan kurtuldjm disarda yedik ama adet oldummm ya hic guzrl hediye vermedi bana benimki
Aminnn cnmmm insssssAfyet olsun cnm. .insllh birgün de mutlu olduğun günü de yazarsın cnm inşallah ..Allahtan sadece sabır bekle
Insss cnmmm varrdirr zamani elbetSabrin sonu selamettir cnm
Yaw bu topigi cözemedim ben bi kimse yok bi biri var sonra hepsi geliyor kafasina göre tskiliyor heralde bizim gibiInsss cnmmm varrdirr zamani elbet
İşte gönül olunca herkes gelirYaw bu topigi cözemedim ben bi kimse yok bi biri var sonra hepsi geliyor kafasina göre tskiliyor heralde bizim gibi