- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #3.261
Amin inşallah canım dua etmek lazım gidecegi yer huzur rahattir.İnşaallah benden razıdır... duam bu artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım dua etmek lazım gidecegi yer huzur rahattir.İnşaallah benden razıdır... duam bu artik
İnşaallahAmin inşallah canım dua etmek lazım gidecegi yer huzur rahattir.
Ev hanımıyim ben.. ev işi, yemek, çocuk, eş. Pek boş vakit olmuyo.Neler yapiyorsin bos vakitlerde ugrastigin bisi varmi
Çocuk olunca vaktin o oluyor genel de bende sohbet kuran vaktimi öle geciriyordim tek olunca gurbette bide simdi dinleniyom evdeim ole yat kalk yemek oleEv hanımıyim ben.. ev işi, yemek, çocuk, eş. Pek boş vakit olmuyo.
Evet,kizimin en hareketli zamanları, durmuyor laf dinlemiyo.Çocuk olunca vaktin o oluyor genel de bende sohbet kuran vaktimi öle geciriyordim tek olunca gurbette bide simdi dinleniyom evdeim ole yat kalk yemek ole
Maşallah canım benim günler su gibi kocaman olur bir gün:)Evet,kizimin en hareketli zamanları, durmuyor laf dinlemiyo.
Kolay gelsin canım nasıl biraz duzeldimi .Benim kız uyandi onunla ilgileniyorum şimdi
İnşaallah Rabbim o gunleride gösterir .Maşallah canım benim günler su gibi kocaman olur bir gün:)
Uyumayan çocuklardan mı..Benim kız uyandi onunla ilgileniyorum şimdi
Aminn canım benim benim sarj az kaldı inşallah yine görüşürüz etiket yaparım senide çağırıp biz hep mutlaka birmizden biri olur gel sohbete sende kaynas tanisigima memnun oldum güzel sohbetler olur daha hayırlı geceler canım öptüm: )İnşaallah Rabbim o gunleride gösterir .
Benim de birtane kızım var hasta oldu da agliyorduUyumayan çocuklardan mı..
Canim gidiyormusun iyi geceler tatlı uykular bebişle ..Aminn canım benim benim sarj az kaldı inşallah yine görüşürüz etiket yaparım senide çağırıp biz hep mutlaka birmizden biri olur gel sohbete sende kaynas tanisigima memnun oldum güzel sohbetler olur daha hayırlı geceler canım öptüm: )
Hayırlı geceler.Aminn canım benim benim sarj az kaldı inşallah yine görüşürüz etiket yaparım senide çağırıp biz hep mutlaka birmizden biri olur gel sohbete sende kaynas tanisigima memnun oldum güzel sohbetler olur daha hayırlı geceler canım öptüm: )
Geçmiş olsun nesi var.Benim de birtane kızım var hasta oldu da agliyordu
Nezle olmuş burnu akıyordu iki gündür ki pek keyfi yokGeçmiş olsun nesi var.
Sağol canımNezle olmuş burnu akıyordu iki gündür ki pek keyfi yok
Rabbim sifasini versin.. hasta olunca zor oluyor. Benim kızım da yeni toparladı şükürNezle olmuş burnu akıyordu iki gündür ki pek keyfi yok
Aynen cnm .. öyle oluyor amin insallahRabbim sifasini versin.. hasta olunca zor oluyor. Benim kızım da yeni toparladı şükür