- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #3.221
İyi geceler canisiBende kactimm.kizlarr cok opuyorumm siziii yarinn gorusuruzzz iyi gecelerrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler canisiBende kactimm.kizlarr cok opuyorumm siziii yarinn gorusuruzzz iyi gecelerrr
Hayırlı geceler allaha emanet ol:)Bende kactimm.kizlarr cok opuyorumm siziii yarinn gorusuruzzz iyi gecelerrr
Hayırlı geceler canım öptüm senideIyi geceler kizlar kendinize iyi bakin.
Şuanda gerçekten sinir oldum sana mnyk öyle şeyleri kafaya takma birdaha da intr girme pikoljini bozacn allah şükür et8haftalikken duydum şükür ama bir korku var bi yanım kurtajdan sonra 10 11 haftalik kalbi duran olmuş beklemeyenler netten okuyom kendi kendime kuşku geliyor biran acaba iyimi bisi oldumu bulantimi bile taktim düşün kalbimi durdu falan kimseyede demiyom kendi kendime kuruntu oldu
Tatlı uykular cnmPomcikler ben yatiyorum size iyi sohbetler ve sonra iyi geceler diliyorum kendinize iyi bakin
Sağol canım bende sizleri çok seviyorum güzel dualariniz için teşekkür ederimCanim öyle seyler aklına getirme .. bol bol dua et ..!! Seni seviyoruz T Tatlianne20
8haftalikken duydum şükür ama bir korku var bi yanım kurtajdan sonra 10 11 haftalik kalbi duran olmuş beklemeyenler netten okuyom kendi kendime kuşku geliyor biran acaba iyimi bisi oldumu bulantimi bile taktim düşün kalbimi durdu falan kimseyede demiyom kendi kendime kuruntu oldu
Düşünmek yok silecem kafadan söz sizlereŞuanda gerçekten sinir oldum sana mnyk öyle şeyleri kafaya takma birdaha da intr girme pikoljini bozacn allah şükür et
Sağol canım benim inşallah canımCanim kotu dusunme olucak olan oluyor hayirlisiyla olsun guzellikle olucak insallah kalbini bozma
Eee yani on ne yaa birdaha olmasın mümkünseDüşünmek yok silecem kafadan söz sizlere
Tamm canım geliyor aklıma biran inşallah unutacam güzel seyler düşünmek istiyomEee yani on ne yaa birdaha olmasın mümkünse
Sağol canım benim inşallah canım
Aynen hepinizi seviyorum anlattim kurtuldum aklımda kalmasin unutmak içinInsallah canim insallah olucak sana hic olumsuz dusunmek yakismiyor sen Tatli ve Pozitifsin.
Düşün bebegini kucağına alacn günü düşün kuzum öyle şeylerde sil kafanda şeytana Nalet getir ..Tamm canım geliyor aklıma biran inşallah unutacam güzel seyler düşünmek istiyom
Tabiki canım benim herzaman hoşgeldin aramizaBende girsem araniza,. Kabul görür muyum
İyi geceler cnm!!Iyi geceler kizlar kendinize iyi bakin.
Aynen hepinizi seviyorum anlattim kurtuldum aklımda kalmasin unutmak için
Bizim gönüllerimiz herkese açık cnm hoşgeldinBende girsem araniza,. Kabul görür muyum
Sağol iyiki varsiniz icimde kalmasin diye anlattim bizimki dusunmuycem kesinDüşün bebegini kucağına alacn günü düşün kuzum öyle şeylerde sil kafanda şeytana Nalet getir ..