- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #3.241
Hoş buldum...Tabiki canım benim herzaman hoşgeldin aramiza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş buldum...Tabiki canım benim herzaman hoşgeldin aramiza
Güzel cümle çoook sağol balimTabi anlat canim daha iyi oldu kovduk o kara dusunceleri :))
Afferin sana sen akıllı ve tatlı annesin seni seviyoruszSağol iyiki varsiniz icimde kalmasin diye anlattim bizimki dusunmuycem kesin
Hoş buldum...Bizim gönüllerimiz herkese açık cnm hoşgeldin
Hosgeldin cnmBende girsem araniza,. Kabul görür muyum
Nasılsın bakalım eccuk anlat bakem ne is yapiyon coluk çocuk bekar evliHoş buldum...
Hoş buldum canım....Hosgeldin cnm
Sizlerde olesin canım bnimmAfferin sana sen akıllı ve tatlı annesin seni seviyorusz
İyi olmaya çalışıyorum bu aralar..12senedir evliyim, iki buçuk yaşında kızım var.. 1tane de kedimmNasılsın bakalım eccuk anlat bakem ne is yapiyon coluk çocuk bekar evli
Oh maşallah rabbim daha nice ömürler birlik beraberlik nasip etsin konulara baktım kedileri seviyorsunuz:)İyi olmaya çalışıyorum bu aralar..12senedir evliyim, iki buçuk yaşında kızım var.. 1tane de kedimm
Ne güzel mis ...İyi olmaya çalışıyorum bu aralar..12senedir evliyim, iki buçuk yaşında kızım var.. 1tane de kedimm
Evet... Aslında iki kedim vardı.. birisi iki gün önce melek oldu...Oh maşallah rabbim daha nice ömürler birlik beraberlik nasip etsin konulara baktım kedileri seviyorsunuz:)
Ne güzel mis ...
Evet basın sağolsun değerli oluyor ona alismak sahiplenmek kaybetmek kötü her ne olursa olsun. Bende 4sene evliyim rabbim nasip ederse hamileyimEvet... Aslında iki kedim vardı.. birisi iki gün önce melek oldu...
Ah canım yaa..!!Evet... Aslında iki kedim vardı.. birisi iki gün önce melek oldu...
Evet.. kaybetmek çok zormus..atlaticam inşaallah.. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımEvet basın sağolsun değerli oluyor ona alismak sahiplenmek kaybetmek kötü her ne olursa olsun. Bende 4sene evliyim rabbim nasip ederse hamileyim
Amin canım atlatirsin sen melek gibi bakmissindir cennet olmuştur onlarEvet.. kaybetmek çok zormus..atlaticam inşaallah.. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
Ah canım yaa..!!
İnşaallah benden razıdır... duam bu artikAmin canım atlatirsin sen melek gibi bakmissindir cennet olmuştur onlar