- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #3.201
Tsk edeirmm cnm benimm sizede iyi gecelerTamm canım simdiden iyi geceler diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tsk edeirmm cnm benimm sizede iyi gecelerTamm canım simdiden iyi geceler diyelim
Doguru demiş ayy inmiyormBizde gülüyoruz hatta en kücük oglu anne yapmayin sizin yasiniz kac hala o isi mi yapiyorsunuz diyor
Canım suan ii haftaya randevum var bekliyom sabirsizla atlatsam şu günleri sağ salim biraz korku var gibi deCocuklan uğraşma sonra ev temizliği öyle vlla kuzum. .sen nasılsın neypyrsn bebis nasıl
Aminnnnn insss.bugun hem.dogum.gunum.hem adet gunum olmamSeninde olur insallah canim Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur sabret .. insallah
Istenmeyen gelir hesabi:)Bencede bunda bi dogruluk payi var. Sizde istemeyin bakin nasil hemen bebis geliiirrr
Bizide uyutcan demi:))))Gece gece cok güldük
Hafi hepimiz uykuyaaa
Hayırlı randevular olsun kuzum niye korkuyorsun ki ne guzel kalp atışını duyacn inşallahCanım suan ii haftaya randevum var bekliyom sabirsizla atlatsam şu günleri sağ salim biraz korku var gibi de
Benide gülme krizi tuttu şu anBizde gülüyoruz hatta en kücük oglu anne yapmayin sizin yasiniz kac hala o isi mi yapiyorsunuz diyor
Ee anca beraber kanca beraberBizide uyutcan demi:))))
Inanirmisin kv görünce gülme krizine giriyorumBenide gülme krizi tuttu şu an
8haftalikken duydum şükür ama bir korku var bi yanım kurtajdan sonra 10 11 haftalik kalbi duran olmuş beklemeyenler netten okuyom kendi kendime kuşku geliyor biran acaba iyimi bisi oldumu bulantimi bile taktim düşün kalbimi durdu falan kimseyede demiyom kendi kendime kuruntu olduHayırlı randevular olsun kuzum niye korkuyorsun ki ne guzel kalp atışını duyacn inşallah
INŞALLAH benimde sarj azalıyor yatariz birazdan canımEe anca beraber kanca beraber
Inanirmisin kv görünce gülme krizine giriyorum
Eee yani gül benceEe anca beraber kanca beraber
Sen böyle düsüncelere kspilma bebek senin hissettigini biliyor ve aynisini hissediyor. Pozitif düsün ve bebisini sev cok cok konus hayirlisiyla bu sefer kucagina alirsin insallah8haftalikken duydum şükür ama bir korku var bi yanım kurtajdan sonra 10 11 haftalik kalbi duran olmuş beklemeyenler netten okuyom kendi kendime kuşku geliyor biran acaba iyimi bisi oldumu bulantimi bile taktim düşün kalbimi durdu falan kimseyede demiyom kendi kendime kuruntu oldu
Gülmeyin teyzeme ..!!Ee anca beraber kanca beraber
Amin canım inşallah sağol unutmaya calisiyom normal mis gibi rabbim affetsinSen böyle düsüncelere kspilma bebek senin hissettigini biliyor ve aynisini hissediyor. Pozitif düsün ve bebisini sev cok cok konus hayirlisiyla bu sefer kucagina alirsin insallah
Canim öyle seyler aklına getirme .. bol bol dua et ..!! Seni seviyoruz T Tatlianne20Sen böyle düsüncelere kspilma bebek senin hissettigini biliyor ve aynisini hissediyor. Pozitif düsün ve bebisini sev cok cok konus hayirlisiyla bu sefer kucagina alirsin insallah