- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #3.161
Yaaa kaynana hamiszarifinci kiz kaynanan mi.hamile durun noluyo karisti konular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa kaynana hamiszarifinci kiz kaynanan mi.hamile durun noluyo karisti konular
Aynen katılıyorum sana valla cnmzarifinci kiz kaynanan mi.hamile durun noluyo karisti konular
Napim canim.dogum.gunumm bugunnn 2 oldu tam.yaticam.biri supriz pastayla.geliyor tam yaticam.abimler geldi en sonunda yattim gun uzun bana bugunNapiyon ne ediyon bakemm
Aynen cansı iyiki varsınizNe kusuru canim olabilir öyle zaten yeni yeni tanıyoruz birbirimizi ..
Napim canim.dogum.gunumm bugunnn 2 oldu tam.yaticam.biri supriz pastayla.geliyor tam yaticam.abimler geldi en sonunda yattim gun uzun bana bugun
Evet kiz 45inden sonra azdilarmi ne oldu anlamadim gecen gün test yapmis pozitif cikmis da doktora gitmeye korkuyor bakalimzarifinci kiz kaynanan mi.hamile durun noluyo karisti konular
Alin insallah benden önce yillardir bebek sahibi olmak isteyenlere ve uzun süredir ugrasanlara nasip etsinAyy kıyamam sana kurban olduğum Rabbim elbet senin yüzünde güldür canım herkesin de seninde inşallah
Tesekkur ederimmmmIyi ki dogduuuun
Ayyy simdiden allahim nice seneler güzel günler çocuklu bir aile olursunuz canimmmNapim canim.dogum.gunumm bugunnn 2 oldu tam.yaticam.biri supriz pastayla.geliyor tam yaticam.abimler geldi en sonunda yattim gun uzun bana bugun
Doğum günün kutlu olsun cnm:))Napim canim.dogum.gunumm bugunnn 2 oldu tam.yaticam.biri supriz pastayla.geliyor tam yaticam.abimler geldi en sonunda yattim gun uzun bana bugun
Aminnn allahimm.dualarimi.duysunnnAyyy simdiden allahim nice seneler güzel günler çocuklu bir aile olursunuz canimmm
Sağlıcakla kucağına alırsın insallah cnm..!!Ayy hadi insallah olmaz artik. 27+2olduk canim kontrole gidicembende 28. Haftada onu bekliyorum heyecanla:)
Tesekkur ederim.canm.benmDoğum günün kutlu olsun cnm:))
INŞALLAH rabbim duyar vakti zamanı sabır gelecekAminnn allahimm.dualarimi.duysunnn
.. tesekkur ederim.canimm
Aminnn insss cnmmmm benm
Evet kiz 45inden sonra azdilarmi ne oldu anlamadim gecen gün test yapmis pozitif cikmis da doktora gitmeye korkuyor bakalim
Bi gitsin de ne dicek doktor 2 aydir adet olmuyormus .....kim hamiş anlamdim canım
Alin insallah benden önce yillardir bebek sahibi olmak isteyenlere ve uzun süredir ugrasanlara nasip etsin
Nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllara canım ailenle ve Kk ile.. Doğum günün kutlu olsun!!!Napim canim.dogum.gunumm bugunnn 2 oldu tam.yaticam.biri supriz pastayla.geliyor tam yaticam.abimler geldi en sonunda yattim gun uzun bana bugun