- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #2.761
Kizlar bana 10 dakika müsade esimin is cantasini hazirlayip geliyorummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewit bugün bi pozitifim malum uykumu aldım şimdi aha kızacak banaTatlıanne nin uykusu yok beliki yorgun savaşıcı sen anlat :)))))
Afiyet olsun duyunca güzel oluyor değişik şeyler:)))Yayla çorbası yaptım cnm börek de vardı öyle
Kiz ben sana asla sadece diyecem canım yeğenim yatma ağla diyecem derim hatırla canm tatlıanne :)))))dimiii
Tamm canım biz uyuruz sen git gel:))Kizlar bana 10 dakika müsade esimin is cantasini hazirlayip geliyorummm
Tatlıanne nin uykusu yok beliki yorgun savaşıcı sen anlat :)))))
Tamm sen karalisin dicenn uyumazsa senden bilcem duaların kabul oldu diye:)))Kiz ben sana asla sadece diyecem canım yeğenim yatma ağla diyecem derim hatırla canm tatlıanne :)))))
Beli zaten :))pozitifim
Kısa ve net ne güzel kız anılar manilar manilerCanim ben bekarim sizin gibi durumlar yok gulumsetiyor yazdiklariniz Allah anali babali buyutsun saglikla mutlulukla yasayin yavrularinizla.
Sagol cnm .. Allah sana önce hayırlı iş sonra hayırlı yakışıklı bir eş nasip etsin ...!!Canim ben bekarim sizin gibi durumlar yok gulumsetiyor yazdiklariniz Allah anali babali buyutsun saglikla mutlulukla yasayin yavrularinizla.
Ay kızlar bugün niyeyse bulanmadi ben kasiniyom vallah bisi yoktur demi acaba azaliyormu bulanti düşündüm durdum oleBeli zaten :))
Kısa ve net ne güzel kız anılar manilar maniler
Haha tamam ya ben sana kiyarmiyim kuzum benim sana güzel bir dua yeğenim beni duyyorsan yatma anne seni sallar :)))duaların
Sagol cnm .. Allah sana önce hayırlı iş sonra hayırlı yakışıklı bir eş nasip etsin ...!!
Aynen kuzumm gözün aydın kusuma bittiyor demekbulanti
Normal cnm .. büyüdükçe azalıyor tabi ...Ay kızlar bugün niyeyse bulanmadi ben kasiniyom vallah bisi yoktur demi acaba azaliyormu bulanti düşündüm durdum ole
Ahhaha allah seni çiçek etsin emi aminnHaha tamam ya ben sana kiyarmiyim kuzum benim sana güzel bir dua yeğenim beni duyyorsan yatma anne seni sallar :)))
ilginc Kiz senin de güzel haberlerini gorecez elbet inşallah unutmazsak bisi olmazsa nisan evlilik çoluk çocuk duyariz güzel bi işin de olur
Guzel dualarin icin saol canim benim ne guzel dualar