- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #2.801
Sağol canisi aldım mesaji :)))Tipsiz sin valla ben o kurban olduğum yeğenim için sadece senlen hiç alakasi bile yok hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canisi aldım mesaji :)))Tipsiz sin valla ben o kurban olduğum yeğenim için sadece senlen hiç alakasi bile yok hahaha
:))))Yani biraz sinir ama yinede sevmelik :)))
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canm kuzum ne olursa olsun biz burdayız seninlen sakalaştım ben bilirsin zatenmesaji
Bilmiyorum canım sıkıntı yok allah razi olsun sende bi sıkıntı bisi olursa burdayız inşallah.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canm kuzum ne olursa olsun biz burdayız seninlen sakalaştım ben bilirsin zaten
Allah razı olsun cnm senin de bir sıkıntın olursa bizde burdayız :))sıkıntı
Eee fustuk salliyin mu halenAllah razı olsun cnm senin de bir sıkıntın olursa bizde burdayız :))
Yok bıraktım yatağına yatı şükür ya
Şükür uyusun sabaha kadar mışıl mışılYok bıraktım yatağına yatı şükür ya
Kuzum varmı bir diyecegin ben yatcm valla oğlan yatmisken kuzum benim
Aminnnn inşallah yaaa teyzosu
Uydular herkes galiAminnnn inşallah yaaa teyzosu
iyi geceler tatlı uykular Asiyemmm2121Kuzum varmı bir diyecegin ben yatcm valla oğlan yatmisken kuzum benim
Hayırlı geceler öptüm uyu tabi bende uyurum birazdan allah rahatlık versinKuzum varmı bir diyecegin ben yatcm valla oğlan yatmisken kuzum benim
Bende birazdan uyurum cnmUydular herkes gali
Sanada iyi geceler canım benim uyudumu senin kiiyi geceler tatlı uykular Asiyemmm2121
Uyudu uyuduSanada iyi geceler canım benim uyudumu senin ki
Bende uyuycam birazdan allah rahatlık versin herkese ❤Bende birazdan uyurum cnm
Tmm kuzum benim sana da yeğenimede tatlı uykular sizi öpüyorum muck muck muck :))
Allah'a emanet olun. ..Tmm kuzum benim sana da yeğenimede tatlı uykular sizi öpüyorum muck muck muck :))