- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.012
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #2.721
Gülüyorum cnm:))))) T Tatlianne20
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen aynen sonra ds gelip kendileri sohbet ediceklerdi kesinAhhaa çurutcekler bizi
EeeeeeeOndan sonra iste cevap vermemisti benim mesaja. Sabah ta yazmis "ablam gelin kahvalti hazir " diye bizde gittik hicbirsey olmamis gibi davraniyorum
Iyi yapmissin deli dolu bir tipse iyi.Oteki zor olur galiba.Ondan sonra iste cevap vermemisti benim mesaja. Sabah ta yazmis "ablam gelin kahvalti hazir " diye bizde gittik hicbirsey olmamis gibi davraniyorum
Ee ne var ne yok görüsmeyeliIyi yaptiniz sizi gormek guzel kizlaaaaar:))
Yok can teyzoşu halen uyanık ayağım da salıyorum valla ayyyyyyyteyzesi
Öyle yani hayata eskisi gibi devam ediyoruz konusmadik konuyu..Eeeeeee
Gül gül tabi hep gül ne var ne yok köylerde ne ettin bakem yemek iş güçGülüyorum cnm:))))) T Tatlianne20
Kolay gelsin cnm zor olmuyor mu ayakta sallamak?Yok can teyzoşu halen uyanık ayağım da salıyorum valla ayyyyyyy
İsssss olay var sandım iyi olmuş sevindim ikinizede yakışacak davranış suç onda eccukda sevindimÖyle yani hayata eskisi gibi devam ediyoruz konusmadik konuyu..
Aynen öyle ben zaten küsmem yada kin tutmam bu görümcem biraz degisik.. kafama takmiyorum zaten yeterki ben mutlu olayim esimle gerisi yalanIyi yapmissin deli dolu bir tipse iyi.Oteki zor olur galiba.
Hiç sorma ya valla öldüm artk salla salla kız yatmiyor sinir oluyorumKolay gelsin cnm zor olmuyor mu ayakta sallamak?
Olay olsaydi hemen yazardim giİsssss olay var sandım iyi olmuş sevindim ikinizede yakışacak davranış suç onda eccukda sevindim
Ayni canım benim kızın peşindeyim geziyoruz yürümeye başladı da .. Öyle canım isteGül gül tabi hep gül ne var ne yok köylerde ne ettin bakem yemek iş güç
Ayy size kolaylik versin D __Dahlia__ pesinizden gelecem az kaldı inşallah: ))))Yok can teyzoşu halen uyanık ayağım da salıyorum valla ayyyyyyy
Kız bu görümceler heryerde kicik lar bende var ayyAynen öyle ben zaten küsmem yada kin tutmam bu görümcem biraz degisik.. kafama takmiyorum zaten yeterki ben mutlu olayim esimle gerisi yalan
Ayagimda dedi kizKolay gelsin cnm zor olmuyor mu ayakta sallamak?
İnsallah insallahAyy size kolaylik versin D __Dahlia__ pesinizden gelecem az kaldı inşallah: ))))
Insnirim valla allah kolaylik versin. Insallah unutur da kendi yataginda uyur tek basinaHiç sorma ya valla öldüm artk salla salla kız yatmiyor sinir oluyorum
Yanlis mi anladim benAyagimda dedi kiz