- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #2.781
Inşallah oledir insallh canımAynen kuzumm gözün aydın kusuma bittiyor demek
Sağol canım inşallah ole olurNormal cnm .. büyüdükçe azalıyor tabi ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah oledir insallh canımAynen kuzumm gözün aydın kusuma bittiyor demek
Sağol canım inşallah ole olurNormal cnm .. büyüdükçe azalıyor tabi ...
Zatin yegencisiniz minnagi arkasi sağlam başında nöbet olcaz :)))Tatlis anne insallah senin de minigin yaramazliklarini duyucaz insallah az kaldi ben hep onu tutucam ona gore =))
Kuzum benim ne olursa olsun birbirmizi tanimasakta bir sorunun bile olsa çekin meden soyle biz burdayız inşallah
Inşallah canım orası malum başınızı agritirim sürekli :))Kuzum benim ne olursa olsun birbirmizi tanimasakta bir sorunun bile olsa çekin meden soyle biz burdayız inşallah
Aynen canım ben fırsat buldukça girmeye çalışıyorum siteyeInşallah canım orası malum başınızı agritirim sürekli :))
Allah razı olsun cnm benim allah hayırlı bir kader nasip etsin inşallah cnmCanim ben bekarim sizin gibi durumlar yok gulumsetiyor yazdiklariniz Allah anali babali buyutsun saglikla mutlulukla yasayin yavrularinizla.
Amin aminnAllah razı olsun cnm benim allah hayırlı bir kader nasip etsin inşallah cnm
Tamm canım biz uyuruz sen git gel:))
Ayy olurmu öyle şeyler tipsiz başımız üstüne istediğin kadar rahtsz et
Tatlı uykular zarifinci Allah rahatlık versinFilimsin kiz senn yattiniz galiba gercekten
Ben uyumaya gidiyorum sabah erkenden randevum var unutmusum onu..
Allah razı olsun cnm benim allah hayırlı bir kader nasip etsin inşallah cnm
Hadi allaha emanet ol görüşmek üzere canimmHepinize iyi geceler tatli rüyalar
Tmm canm iyi geceler hayırlı randevular olsunFilimsin kiz senn yattiniz galiba gercekten
Ben uyumaya gidiyorum sabah erkenden randevum var unutmusum onu..
Tammm yüzü buldum ben:))))Ayy olurmu öyle şeyler tipsiz başımız üstüne istediğin kadar rahtsz et
Sağol canım benim bir oğlan ellerinden öper birbucuk yaşında teyzesiSenden de Allah razi olsun ismin de guzelmis Asiye ismini severim.=))
Seninkiler kac tane kac yasinda??
Hepinize iyi geceler tatli rüyalar
Tipsiz sin valla ben o kurban olduğum yeğenim için sadece senlen hiç alakasi bile yok hahaha
Tam sevmeliktir o simdi =))Sağol canım benim bir oğlan ellerinden öper birbucuk yaşında teyzesi
Yani biraz sinir ama yinede sevmelik :)))Tam sevmeliktir o simdi =))