Yeni bir hafta, yeni bir gün, yeni bir pazartesi, yep yeni umutlar getirsin inşallah. Şans ve mutluluk hep yanı başınızda olsun.

Meraba canım benim ben şuan fikir yok bisiler yedim uzaniyom 5 gibi falan yemege başlarım ne yapcagimida bilmiyorum ama sen napiyon canım
Afiyet bal seker olsun yarasin insallah yediklerin cnm

Bende alisveris yapmadim dolapta mantar var kirmizi biber var mantar sote yaparim heralde yanina da ya papates haslamasi yada pilav düsünüyorum da karar veremedim

Salcali makarna da yapabilirim

Aman oofff bu yemek derdi kahredicek benii

Hicc sorma yaa benidee benimde buzlukta var mantar bilmiyom ne yapsam düşün düşün öldürecek bu düşünce :)

Hicc sorma yaa benidee benimde buzlukta var mantar bilmiyom ne yapsam düşün düşün öldürecek bu düşünce :)
Sende yap mantar sote firina da atabilirsin güzel oluyor üstü kasarli :)

Buzluk dedin de evelsi gün et yapiyim dedim nedense yumusak olmuyor benimkiler deliricem resmen ya

Sende yap mantar sote firina da atabilirsin güzel oluyor üstü kasarli :)

Buzluk dedin de evelsi gün et yapiyim dedim nedense yumusak olmuyor benimkiler deliricem resmen ya
Benim mantar farkli yavri bizimkinin koyden topladik da köy biber falan yok ben yiyemiom diye alisveris düzgün yapmadık normal şeyler aldık bilemedim akşama bian oluyor bisiler hayırlısı

Benim mantar farkli yavri bizimkinin koyden topladik da köy biber falan yok ben yiyemiom diye alisveris düzgün yapmadık normal şeyler aldık bilemedim akşama bian oluyor bisiler hayırlısı
Anladim cnm.
Aynen mutfaga girince tencere de bisey kayniyor cok sükür.

Sagligin nasil?

Burasi son bilav gündür cok sakin

Sen burakin kralicesisin seni herkes dinliyor

Ben yaziyorum yaziyorum cok nadir cevap aliyorum...
Yok canım sende olesin de sohbet açık olsa sürekli güzel olur ama bu aralar herkes yok pek giren bilmiyom niye bole oldu cok aktifti önceden bende bulantilar bole nedenden kaynatamiyom yoksa çok insan etiketler çağıracam da sende çağir sohbete gelirler ilerler biraz:)

Tm cnm yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…