- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #2.541
Ya olsun yarın dersin canım sorun yoksa demeye bilin gorumce der falan diye dusunuyorsanArkadaslar söyleyemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya olsun yarın dersin canım sorun yoksa demeye bilin gorumce der falan diye dusunuyorsanArkadaslar söyleyemedim
Günaydin cnmYa olsun yarın dersin canım sorun yoksa demeye bilin gorumce der falan diye dusunuyorsan
Söyleme canım ozaman hiç takma kafana eğer derse bisiler olayı aynen anlat ve ben bunda birşey görmedim olay gibi saygıda kusur etmedim kırıldim ama aramızda hallederiz senin de kafanı bulantmak istemedim falan dersin yoksa söylemeyi düşündüm ama kardeş arası bozmuş gibi demek istemedim ben dersin sana kızıp veya bisiler derse kapat konuyu boşverGünaydin cnm
Esime hic söylemesem olur mu? Görümcelin ona söyleyip söylemiceni bilmiyorum
Sence benden mi duymali yoksa ögrendigince sen ablanla benim isime karisna gibi mi söyliyim
Cok sagol cnm bende öyle düsündüm insallah görümcem de konuyu büyütmez. Daha dünkü mesajima cevap vermedi.. neyseSöyleme canım ozaman hiç takma kafana eğer derse bisiler olayı aynen anlat ve ben bunda birşey görmedim olay gibi saygıda kusur etmedim kırıldim ama aramızda hallederiz senin de kafanı bulantmak istemedim falan dersin yoksa söylemeyi düşündüm ama kardeş arası bozmuş gibi demek istemedim ben dersin sana kızıp veya bisiler derse kapat konuyu boşver
Hayır canım yemedim yatakdayim bulaniyor midem.Cok sagol cnm bende öyle düsündüm insallah görümcem de konuyu büyütmez. Daha dünkü mesajima cevap vermedi.. neyse
Sen nasilsin? Yedin mi biseyler?
Olur öle canım bende tek evde geçiyor günlerdir bazen agliyom afakanlar basiyorArkadaslar benim is bulmam lazim evde duramiyorum artik
Kendi kendime stres yapiyorum herseyi.
Calistigim zaman ev düzenim oturmustu ne güzel temizlik günüm aile ziyaret günlerim belliydi.
Simdi baktim da kendi meslegimde bisey bulamadim.
Kotuyum vallahi mahvetti bu bulantilarNapıyorsunuz
Olur öle canım bende tek evde geçiyor günlerdir bazen agliyom afakanlar basiyor
Aynen canım benimAynen ya havalar da soguk disari cikilmiyor
Dün biraz iyi degildim kötüydümHayirli sabahlar dün nerelerdeYdiniz bakim yalniz kaldim buralarda
Gecmis olsun cnm hasta mi oldun?Dün biraz iyi degildim kötüydüm
M yoktu canım anca girdimDogum gunum bugun:)
Ozeldem yazarmsin tatlim bisey konusacagim