• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya olsun yarın dersin canım sorun yoksa demeye bilin gorumce der falan diye dusunuyorsan
Günaydin cnm
Esime hic söylemesem olur mu? Görümcelin ona söyleyip söylemiceni bilmiyorum
Sence benden mi duymali yoksa ögrendigince sen ablanla benim isime karisna gibi mi söyliyim

Günaydin cnm
Esime hic söylemesem olur mu? Görümcelin ona söyleyip söylemiceni bilmiyorum
Sence benden mi duymali yoksa ögrendigince sen ablanla benim isime karisna gibi mi söyliyim
Söyleme canım ozaman hiç takma kafana eğer derse bisiler olayı aynen anlat ve ben bunda birşey görmedim olay gibi saygıda kusur etmedim kırıldim ama aramızda hallederiz senin de kafanı bulantmak istemedim falan dersin yoksa söylemeyi düşündüm ama kardeş arası bozmuş gibi demek istemedim ben dersin sana kızıp veya bisiler derse kapat konuyu boşver

Söyleme canım ozaman hiç takma kafana eğer derse bisiler olayı aynen anlat ve ben bunda birşey görmedim olay gibi saygıda kusur etmedim kırıldim ama aramızda hallederiz senin de kafanı bulantmak istemedim falan dersin yoksa söylemeyi düşündüm ama kardeş arası bozmuş gibi demek istemedim ben dersin sana kızıp veya bisiler derse kapat konuyu boşver
Cok sagol cnm bende öyle düsündüm insallah görümcem de konuyu büyütmez. Daha dünkü mesajima cevap vermedi.. neyse
Sen nasilsin? Yedin mi biseyler?

Bende kahvalti masasini topladim bugün ne yapsam diye düsünüyorum

Istanbulda sabahtan aksama kadar ggeziyorduk simdi evde ufunet basiyor

Arkadaslar benim is bulmam lazim evde duramiyorum artik
Kendi kendime stres yapiyorum herseyi.

Calistigim zaman ev düzenim oturmustu ne güzel temizlik günüm aile ziyaret günlerim belliydi.

Simdi baktim da kendi meslegimde bisey bulamadim.

Arkadaslar benim is bulmam lazim evde duramiyorum artik
Kendi kendime stres yapiyorum herseyi.

Calistigim zaman ev düzenim oturmustu ne güzel temizlik günüm aile ziyaret günlerim belliydi.

Simdi baktim da kendi meslegimde bisey bulamadim.
Olur öle canım bende tek evde geçiyor günlerdir bazen agliyom afakanlar basiyor

“Sevdiklerinize gül verin, gülünüz yoksa gülüverin…”

Hz.Mevlana

Back