- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #2.601
Iyi yaptin cnm giryorum da oyle bakip cikiyorum.bazen dualar var onlari yapip cikyorum:) sen napiyosn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))Tm cnm yaparim
Oh maşallah allah kabul etsin canım hastane işlerin nasılIyi yaptin cnm giryorum da oyle bakip cikiyorum.bazen dualar var onlari yapip cikyorum:) sen napiyosn
Hoşgeldin canimmBende gelebiliymiyimm
Geldim bilee
Hosgeldinnnnnn cnm nasislin?Bende gelebiliymiyimm
Geldim bilee
Allah kabul etsin insallah nasilsin?Iyi yaptin cnm giryorum da oyle bakip cikiyorum.bazen dualar var onlari yapip cikyorum:) sen napiyosn
Hosbuldum canimHoşgeldin canimm
Ay kız ne güldüm ya oleise hiç çekilmez desene menopozdur veya eğer supesi varsa test yapsin içinde kalmasinKizlar size bisey dicem
Kv son zamanda morali bozuk keyfi yok
Yeni mutfak siparis vermisti ve eskisini satmisti yani 6 haftadir mutfaksiz kizinda yiyip iciyor
Ve kimseye yük olmak istemiyor diye moralinin bozuk oldugunu zannettim
Gecen gün görümcemin biri demez mi kiz zarifinci sana bi görümce daha geliyor diye
Ben sok ama saka yapiyorlar sandim ilk
Dün o görümcemin dogum günü vardi yemege gittik tüm aile. Kv sordum dogrumu diye evet dedi 2 aydir adet olmuyorum ded
Dedim anne test yaptin mi doktora gittin mi? Yok hayir dedi dedim ozaman nasil emin olabiliyorsun gir bi test yap doktora görün
Bence menopoza girmek üzere cünkü adet düzensizligi de var.. yasi 45
Insallah öyledir kizim diyor bakalim test sonucu nasil cikicak
Kimin regeline kiz3 gün kaldı galiba regele:)
Hosbuldum canimm iyiyim cok sukur sizler nasilsiniz bakalimHosgeldinnnnnn cnm nasislin?
Çok şükür iyiyiz muhabet falan konusuyoz kaynatiyoruz günlük rutinkler konusuyoz sen nasılsın canim nasıl gidiyorHosbuldum canim
Nasilsiniz?
Valla daha gencmis cnm olur mu olurKizlar size bisey dicem
Kv son zamanda morali bozuk keyfi yok
Yeni mutfak siparis vermisti ve eskisini satmisti yani 6 haftadir mutfaksiz kizinda yiyip iciyor
Ve kimseye yük olmak istemiyor diye moralinin bozuk oldugunu zannettim
Gecen gün görümcemin biri demez mi kiz zarifinci sana bi görümce daha geliyor diye
Ben sok ama saka yapiyorlar sandim ilk
Dün o görümcemin dogum günü vardi yemege gittik tüm aile. Kv sordum dogrumu diye evet dedi 2 aydir adet olmuyorum ded
Dedim anne test yaptin mi doktora gittin mi? Yok hayir dedi dedim ozaman nasil emin olabiliyorsun gir bi test yap doktora görün
Bence menopoza girmek üzere cünkü adet düzensizligi de var.. yasi 45
Insallah öyledir kizim diyor bakalim test sonucu nasil cikicak
Hadi hayırlısı insallahhhhhhAynrn cnm az kaldida yok gibi yine sanki bakalim kismet:)
Benm cnm 9 martKimin regeline kiz
Yani bende dedim test yapmadan hanile oldugunu düsünüyor esim de diyor ki anne korunmayi biz mi size ögretmemiz gerkeiyor diye de kiziyor kvAy kız ne güldüm ya oleise hiç çekilmez desene menopozdur veya eğer supesi varsa test yapsin içinde kalmasin