- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #2.621
Esseteacherin kız insallh tutulmuştur bu ay :)Kimin regeline kiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esseteacherin kız insallh tutulmuştur bu ay :)Kimin regeline kiz
Hadi bakalim gönlüne göre olur insallahBenm cnm 9 mart
Ay ne bilim.cnm yokmus gibi geliyor beklemek zor yoksa zatn yine gidicem polip varmi diye bakicak belki o vardir onu alirlarEsseteacherin kız insallh tutulmuştur bu ay :)
Bence olabilir siz keske bi test alaydiniz yada gorumceler hicmi dusunmemis bu düşünce kötü bisi yani benim tanidim 45 hamile kalmistiYani bende dedim test yapmadan hanile oldugunu düsünüyor esim de diyor ki anne korunmayi biz mi size ögretmemiz gerkeiyor diye de kiziyor kv
Bence menopoza girme asamasinda ondan öyle de bilinmez yinede
Bide aile diyor sizde hemen cocuk yapin beraber büyüsünler
Inss cnmmmm hepimize insss
Hadi bakalim gönlüne göre olur insallah
Inşallah belirtisidir olur sen duani kesik etmeAy ne bilim.cnm yokmus gibi geliyor beklemek zor yoksa zatn yine gidicem polip varmi diye bakicak belki o vardir onu alirlar
Iyidir bende sukur ne olsun ev cocuklar derken akiyor zaman:)Çok şükür iyiyiz muhabet falan konusuyoz kaynatiyoruz günlük rutinkler konusuyoz sen nasılsın canim nasıl gidiyor
Heyy masallahhh allah bagizlasinnn ne guzrlllIyidir bende sukur ne olsun ev cocuklar derken akiyor zaman:)
Bu arada yurtdisinda yasiyorum evliyim 36 yasindayim 4 cocuk annesiyim basarilar efemm
Tatli annecim peki ya sen?:)
Bence olabilir siz keske bi test alaydiniz yada gorumceler hicmi dusunmemis bu düşünce kötü bisi yani benim tanidim 45 hamile kalmisti
Allah bagislasin cnmIyidir bende sukur ne olsun ev cocuklar derken akiyor zaman:)
Bu arada yurtdisinda yasiyorum evliyim 36 yasindayim 4 cocuk annesiyim basarilar efemm
Maşallah maşallah bende 21 olacak hamisim inşallah nasip eder rabbim 4 yıl evliyim 3 düşük oldu şimdi inşallah rabbim almayi nasip ederIyidir bende sukur ne olsun ev cocuklar derken akiyor zaman:)
Degilmi kabile hayati yasiyoruzne yapalim rabbim evlatlarimi bize bagislasinsagol canimmHeyy masallahhh allah bagizlasinnn ne guzrlll
Ahaha komedi olsun gelirse bereketiyle yapcak bisi yok komik olur kafa ceker mi o yasta :)Kb gidip alicakti sabah. Aldimi haberin yok konusmadim daha..
görümcem hastanede ameliyat hemsiresi annesine diyor ki sakin benim calistigim hastaneye gelme
Dogum icin rezil olurum (saka yapiyor)
Ayy masallah sanada canim ya insallah saglikla huzurla kucagina almayi nasip etsin rabbimMaşallah maşallah bende 21 olacak hamisim inşallah nasip eder rabbim 4 yıl evliyim 3 düşük oldu şimdi inşallah rabbim almayi nasip eder
Yok kiz cekmez torunlarina kiziyor ses yapmayin diyeAhaha komedi olsun gelirse bereketiyle yapcak bisi yok komik olur kafa ceker mi o yasta :)
Sagol canim hosbuldum tskler:)Allah bagislasin cnm
Topigimize hosgeldinn
Hangi ülkede yasiyorsun cnm? Bende yurtdisindanim da ondan sordumSagol canim hosbuldum tskler:)
Aminn inşallah canım nasıl gidiyor hayatiniz is güç yemek yapmak sıkıcı mı sürekli düşün düşünAyy masallah sanada canim ya insallah saglikla huzurla kucagina almayi nasip etsin rabbim
Ahahhaa komik amaAyy benm annemde oyle ya 47 yasinda menopoz baslngici var ama arada adette oluyor bazen korkuyorm diye telas yapiyor deli ediyo beni