• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yani bende dedim test yapmadan hanile oldugunu düsünüyor :rolleyes: esim de diyor ki anne korunmayi biz mi size ögretmemiz gerkeiyor diye de kiziyor kv

Bence menopoza girme asamasinda ondan öyle de bilinmez yinede

Bide aile diyor sizde hemen cocuk yapin beraber büyüsünler:confused:
Bence olabilir siz keske bi test alaydiniz yada gorumceler hicmi dusunmemis bu düşünce kötü bisi yani benim tanidim 45 hamile kalmisti

Çok şükür iyiyiz muhabet falan konusuyoz kaynatiyoruz günlük rutinkler konusuyoz sen nasılsın canim nasıl gidiyor
Iyidir bende sukur ne olsun ev cocuklar derken akiyor zaman:)
Bu arada yurtdisinda yasiyorum evliyim 36 yasindayim 4 cocuk annesiyim basarilar efemm:KK53:
Tatli annecim peki ya sen?:)

Bence olabilir siz keske bi test alaydiniz yada gorumceler hicmi dusunmemis bu düşünce kötü bisi yani benim tanidim 45 hamile kalmisti

Kb gidip alicakti sabah. Aldimi haberin yok konusmadim daha..
görümcem hastanede ameliyat hemsiresi annesine diyor ki sakin benim calistigim hastaneye gelme
Dogum icin rezil olurum (saka yapiyor)

Iyidir bende sukur ne olsun ev cocuklar derken akiyor zaman:)
Bu arada yurtdisinda yasiyorum evliyim 36 yasindayim 4 cocuk annesiyim basarilar efemm:KK53:
Tatli annecim peki ya sen?:)
Maşallah maşallah bende 21 olacak hamisim inşallah nasip eder rabbim 4 yıl evliyim 3 düşük oldu şimdi inşallah rabbim almayi nasip eder

Kb gidip alicakti sabah. Aldimi haberin yok konusmadim daha..
görümcem hastanede ameliyat hemsiresi annesine diyor ki sakin benim calistigim hastaneye gelme
Dogum icin rezil olurum (saka yapiyor)
Ahaha komedi olsun gelirse bereketiyle yapcak bisi yok komik olur kafa ceker mi o yasta :)

Back