- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #2.581
Aynen vallhi mutfağın camını açtım zeytin ekmek öle atistircam napim kokuyor gibi ötekilerÖğle yemeği bence :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen vallhi mutfağın camını açtım zeytin ekmek öle atistircam napim kokuyor gibi ötekilerÖğle yemeği bence :)
Aynen vallhi mutfağın camını açtım zeytin ekmek öle atistircam napim kokuyor gibi ötekiler
Aynen daha şeyler yemek isterdim ama bu süreci atlatayim inşallah oda olcak:)Daha sağlıklı :)
İnşallah canımAynen daha şeyler yemek isterdim ama bu süreci atlatayim inşallah oda olcak:)
Meraba canım benim ben şuan fikir yok bisiler yedim uzaniyom 5 gibi falan yemege başlarım ne yapcagimida bilmiyorum ama sen napiyon canımMerhaba kizlarrr nasilsiniz ne yapiyorsunuz?
Ne yemek yapsam?
Afiyet bal seker olsun yarasin insallah yediklerin cnmMeraba canım benim ben şuan fikir yok bisiler yedim uzaniyom 5 gibi falan yemege başlarım ne yapcagimida bilmiyorum ama sen napiyon canım
Hicc sorma yaa benidee benimde buzlukta var mantar bilmiyom ne yapsam düşün düşün öldürecek bu düşünce :)Afiyet bal seker olsun yarasin insallah yediklerin cnm
Bende alisveris yapmadim dolapta mantar var kirmizi biber var mantar sote yaparim heralde yanina da ya papates haslamasi yada pilav düsünüyorum da karar veremedim
Salcali makarna da yapabilirim
Aman oofff bu yemek derdi kahredicek benii
Sende yap mantar sote firina da atabilirsin güzel oluyor üstü kasarli :)Hicc sorma yaa benidee benimde buzlukta var mantar bilmiyom ne yapsam düşün düşün öldürecek bu düşünce :)
Benim mantar farkli yavri bizimkinin koyden topladik da köy biber falan yok ben yiyemiom diye alisveris düzgün yapmadık normal şeyler aldık bilemedim akşama bian oluyor bisiler hayırlısıSende yap mantar sote firina da atabilirsin güzel oluyor üstü kasarli :)
Buzluk dedin de evelsi gün et yapiyim dedim nedense yumusak olmuyor benimkiler deliricem resmen ya
Anladim cnm.Benim mantar farkli yavri bizimkinin koyden topladik da köy biber falan yok ben yiyemiom diye alisveris düzgün yapmadık normal şeyler aldık bilemedim akşama bian oluyor bisiler hayırlısı
Bende pek bulunamiyom cagirinca sohbet oluyor ben yokken konuşan yok bakiyom:) şükür sıkıntı yok iiyim hava nasılAnladim cnm.
Aynen mutfaga girince tencere de bisey kayniyor cok sükür.
Sagligin nasil?
Burasi son bilav gündür cok sakin
Sen burakin kralicesisin seni herkes dinliyorBende pek bulunamiyom cagirinca sohbet oluyor ben yokken konuşan yok bakiyom:) şükür sıkıntı yok iiyim hava nasıl
Yok canım sende olesin de sohbet açık olsa sürekli güzel olur ama bu aralar herkes yok pek giren bilmiyom niye bole oldu cok aktifti önceden bende bulantilar bole nedenden kaynatamiyom yoksa çok insan etiketler çağıracam da sende çağir sohbete gelirler ilerler biraz:)Sen burakin kralicesisin seni herkes dinliyor
Ben yaziyorum yaziyorum cok nadir cevap aliyorum...
Tm cnm yaparimYok canım sende olesin de sohbet açık olsa sürekli güzel olur ama bu aralar herkes yok pek giren bilmiyom niye bole oldu cok aktifti önceden bende bulantilar bole nedenden kaynatamiyom yoksa çok insan etiketler çağıracam da sende çağir sohbete gelirler ilerler biraz:)
Bende şükür iyiyim goremedim sizleri napiyonuz diyim dedimIidir cnm tipik ev isleri sen napiyosn nasil oldunnn