- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #2.501
Bu güzel oldu tsk ederimMesela canım bisi demek istiyorum hatami yaptım sana danışmak istedim bilmen gerek mesajlarda dursun arkadaşım geldi ben bisiler hazirlarken ablan mi kardesmi bilmiyorum nediyorsan içimden gecti ama hazırlık yaparken o an gelmez musait değildir derslerini çalışır diye düşündüm arkadaşımla mesajlasmis arkadaşım sordu diyim mi burda olduğunu bende sakincasi yok de gelsin hatta yalnış anlr bende çağırayım dedim ama bana ters tepki verdi ben istemediğimi baskasi çağırdığını düşündü galiba de halbuki ben seviyorum gelmesinide ben istedim
Görümcemden önce ben söyliyim ki ters tepki vermesin. 5-10 dakikaya isten gelicek muhabbet arasi söylerimDün bole oldu dersen olur
Önemli değil sen takma canını saygılı olmuşsun sen kazanirsinBu güzel oldu tsk ederim
Aynen hadi güzel gecer inşallah canımGörümcemden önce ben söyliyim ki ters tepki vermesin. 5-10 dakikaya isten gelicek muhabbet arasi söylerim
Önemli değil sen takma canını saygılı olmuşsun sen kazanirsin
Aynen hadi güzel gecer inşallah canım
Sende canım benim haber edersin sorun çıkmaz zannetmiom suç yok fol yumurta yok normal anlat .Tsk ederim kizlar iyiki varsiniz
Benim bebeğimin muhtemel doğacağı tarih 20.06.2018Senden Gelen gel sohbete buyur canım
Yaa maşallah hayırlısı ile gelsin benim ekime denk geliyor eylul ekim arasiBenim bebeğimin muhtemel doğacağı tarih 12.06.2018
Kız napiyon bacimmmNe demek cnm.iyi ol yeterki bunlar ufak.seyler
Napm.canim.ya ayni hayata devam.sen napiyosn bebeis nasilKız napiyon bacimmm
Hayırlısıyla insallah sağlıkla kulağımıza almayı nasip eder RabbimYaa maşallah hayırlısı ile gelsin benim ekime denk geliyor eylul ekim arasi
Biraz hirpaladim ama seni kb :)) ben aynı ama şükür diyom elimden geldikce şikayet etmemeye calisiyom canım şükür olsun senin hastane işleri nasıl olduNapm.canim.ya ayni hayata devam.sen napiyosn bebeis nasil
Amin sağol canım inşallah 2 aylık oldi nasip ederse rabbimHayırlısıyla insallah sağlıkla kulağımıza almayı nasip eder Rabbim
Simdilik sorun yok cnm.ilk doktorum bisey yok dedi yumrtaalr hizli catlasin diye vitamin verdi onu kullaniyorumm.. dua et 9 mart hem dogum.gunum.hem adet gunumm lutfenn olmiyimmmBiraz hirpaladim ama seni kb :)) ben aynı ama şükür diyom elimden geldikce şikayet etmemeye calisiyom canım şükür olsun senin hastane işleri nasıl oldu
Heyecanı büyük her tekmesi neşe mutluluk kaynagiYaa maşallah hayırlısı ile gelsin benim ekime denk geliyor eylul ekim arasi
Ayy rabbim inşallah gülecek busefer güzel habarler alacaz allahim yüzüne gülsün yarabbim bu ay bos bırakmasın karnını sağsalim guzelmi bi evlat olurSimdilik sorun yok cnm.ilk doktorum bisey yok dedi yumrtaalr hizli catlasin diye vitamin verdi onu kullaniyorumm.. dua et 9 mart hem dogum.gunum.hem adet gunumm lutfenn olmiyimmm
Aminnn aminnnn cumaa gunuu sevabiylaa kabul etsinnn insss allahimm lutfennnnnAyy rabbim inşallah gülecek busefer güzel habarler alacaz allahim yüzüne gülsün yarabbim bu ay bos bırakmasın karnını sağsalim guzelmi bi evlat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?