Sana anlatayim ozaman

Az önce arkadaslar bendeydi. Görümcem benim üst katimda oturuyor. Biz davet etmeden gelmez evimize.
Arkadasima yazmis nasilsin ne yapiyorsun diye. Arkadasim da bana sordu bende oldugunu söylese bisey olurmu diye bende nenolsun söyle hatta de görümceme o da gelsin(ben o an hozmet ediyordum) sonra oturdugum an bende yazdim görümceme gel sende asagiya diye. Bu bana bi laf atiyor neymis neden ben davet etmemisim de arkadasim benden önce davranmis. Ne kiymeti varmis simdi benim davetimin yok onunda söyleyecek lafi olurmus yeri geldiginde...

Bende tatsizlik cikmasin diye aciklama yaptim su sekilde: abla ben öyle düsünecegini tahmin etmedim. Aramizda böyle seyin lafi olmaz biz bir aileyiz ben o an hizmet ettigim icin ve arkadas seninle yazistigi icin ona söyledim ve ardindan hemen bende yazdim ki yanlis anlasilmasin. Bidahakine daha dikkatli olurum.

Görümcemin yapmak istedigi ne? Ben yanlis davrandiysam söyleyin lütfen. Tamam belki ev sahibi olarak benden duymak istedi ama dedigim gibi o an yazistiklari icin arkadasa dedim o söylesin diye..

Esime söylesem mi durumu?

Valla canim.bence sende sorun yok cunku her gelene gorumcenide cagirmak zorunda degilsin ki.. Ama duyulur elbet diyosan bi soyleseydin keske sen ugrasmazdin.. eşinede sikayet gibi degilde normal.olaymos gibi anlatirsan ilerde yine ayni sey yasanirsa bilmis olsun. Ama basit bir olay diyosan hic soyleme bile araniz iyiyse gorumcenle halldersin

Canım kafana takma kiskanmis galiba ama çağırmak zorunda değilsin aranizda bole bir durum varsa arkadaşin dediği gibi halledin ama kafana takma zorunlu degilsin herşeyde

Aramiz iyi tabiki her arkadasim geldiginde cagirmiyorum. Üni ye gidiyor sinavlari var diye rshatsiz etmedim yoksa sohbeti falan güzel. Onun kizdigi sey neden ben önce davet etmemisim de arkadas yazmis ona..

Esime kesinlikle söylicem normal durummus gibi. Zaten mesajimda da alttan aldim ki kavga gürültü cikmasin diye . Ben olayi büyütmem de o büyütmeyi cok sever

Canım kafana takma kiskanmis galiba ama çağırmak zorunda değilsin aranizda bole bir durum varsa arkadaşin dediği gibi halledin ama kafana takma zorunlu degilsin herşeyde
Yok zorunlu oldugum icin cagirmadim zaten icimden geldigi icin. Onun sorun ettigi sey neden ilk ben yazip davet etmemisim de benim misafirim olan arkadasim demis onunda gelmesink

Kavgaci ozman herzaman sen kazanirsin merak etme fazla üzerse seni fırsat verme buseferlik olsun

Hani diyorum ev sahibi olaeak benden mi bekledi davet edilmeyi? Arkadasa söylemem ayip mi oldu?

Yok zorunlu oldugum icin cagirmadim zaten icimden geldigi icin. Onun sorun ettigi sey neden ilk ben yazip davet etmemisim de benim misafirim olan arkadasim demis onunda gelmesink
Anladım canım böyle şey takilmamali sen imza etmişsin zaten yazdın hemen düşünebilir yalnış diye

Esime nasil söyleyebilirim en iyisi?
Mesela canım bisi demek istiyorum hatami yaptım sana danışmak istedim bilmen gerek mesajlarda dursun arkadaşım geldi ben bisiler hazirlarken ablan mi kardesmi bilmiyorum nediyorsan içimden gecti ama hazırlık yaparken o an gelmez musait değildir derslerini çalışır diye düşündüm arkadaşımla mesajlasmis arkadaşım sordu diyim mi burda olduğunu bende sakincasi yok de gelsin hatta yalnış anlr bende çağırayım dedim ama bana ters tepki verdi ben istemediğimi baskasi çağırdığını düşündü galiba de halbuki ben seviyorum gelmesinide ben istedim

gülün güzeli baharda çiçek verendir. İnsanın güzeli umulmadık anda selam gönderendir Gül kadar özel insana selam olsun Cumamız mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…