- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #2.521
Ben de anlamadim geçen gittim korkuttu beni kese var bebek yok idrara sıkis öle gel dedi bebek gözüktü kalp atışında iyi dedi ama ben heyecan ve korkudan anlamadim iyi olduğuna sevindimHeyecanı büyük her tekmesi neşe mutluluk kaynagi
Ayy inşallah ya herkes rabbim muradina erer çok zor vallahi o güzel duyguyu yaşarsın inşallahAminnn aminnnn cumaa gunuu sevabiylaa kabul etsinnn insss allahimm lutfennnnn
Insss canimmm.inssss allahim.kimsenin kucagini bos birakmasin insssssAyy inşallah ya herkes rabbim muradina erer çok zor vallahi o güzel duyguyu yaşarsın inşallah
Hadi bende heyecan yaptım kız merak ettim inşallah bakalımInsss canimmm.inssss allahim.kimsenin kucagini bos birakmasin insssss
ilginc Kiz benim tadlim uyandimi
Ne edion sirine :)Uyumadim tatlim burdayim
Ne edion sirine :)
Biz de çoluk çocuk derdimiz varsa o tv ye baktik adam yorgundu yatti hemen ben bi sağ sol dönene kadar telebakım dedim eccukFilm izledim bdvye bakiyordum oyle iste :))
Siz neler kaynatiyosunuz??
Bakarım eşim nere bakarsa bazen ortak diziler oluyor bazen film oleDizi izliyor musun?
Izlemesemde olur ama eşimle ortak dizilerimiz cennet gözyaşı. kanatsiz kuşlar.karadeniz. sevkat yerimdar ben arada aşk mavi önceden meryem:)) ama bağımlı degiliz izlemesekte oluyor günlük bunlar flimlerde komedi turu arada ondan sonra eşim hep turk flmi açar bisi yoksa bende öğlen arada hint bakarim iyi olursamTakip ettigin var mi
Bazilari fanatik oluyor bir diziye.
Izlemesemde olur ama eşimle ortak dizilerimiz cennet gözyaşı. kanatsiz kuşlar.karadeniz. sevkat yerimdar ben arada aşk mavi önceden meryem:)) ama bağımlı degiliz izlemesekte oluyor günlük bunlar flimlerde komedi turu arada ondan sonra eşim hep turk flmi açar bisi yoksa bende öğlen arada hint bakarim iyi olursam
Onu arada göz kestiriyorum ama konuyu baştan izlemedigim için anlamıyorumBen de cennetin gozyaslarina rastlarsam bakiyorum.
Ufak tefek cinayetlere bakiyorum duzenli olarak.
Aynen bugün erkenci millet :)Herkes uyudu galiba yoklar :))
Allah her daim ıyi etsin bende 4.ayda düşük tehlikesi atlattım çok sukur şimdi ıyi bende çok korkmuştum rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder insallahBen de anlamadim geçen gittim korkuttu beni kese var bebek yok idrara sıkis öle gel dedi bebek gözüktü kalp atışında iyi dedi ama ben heyecan ve korkudan anlamadim iyi olduğuna sevindim
Amin insallah bu mübarek cuma günü hürmetine sizede Rabbim nasip ederAminnn aminnnn cumaa gunuu sevabiylaa kabul etsinnn insss allahimm lutfennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?