• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesela canım bisi demek istiyorum hatami yaptım sana danışmak istedim bilmen gerek mesajlarda dursun arkadaşım geldi ben bisiler hazirlarken ablan mi kardesmi bilmiyorum nediyorsan içimden gecti ama hazırlık yaparken o an gelmez musait değildir derslerini çalışır diye düşündüm arkadaşımla mesajlasmis arkadaşım sordu diyim mi burda olduğunu bende sakincasi yok de gelsin hatta yalnış anlr bende çağırayım dedim ama bana ters tepki verdi ben istemediğimi baskasi çağırdığını düşündü galiba de halbuki ben seviyorum gelmesinide ben istedim
Bu güzel oldu tsk ederim

Biraz hirpaladim ama seni kb :)) ben aynı ama şükür diyom elimden geldikce şikayet etmemeye calisiyom canım şükür olsun senin hastane işleri nasıl oldu
Simdilik sorun yok cnm.ilk doktorum bisey yok dedi yumrtaalr hizli catlasin diye vitamin verdi onu kullaniyorumm.. dua et 9 mart hem dogum.gunum.hem adet gunumm lutfenn olmiyimmm

Simdilik sorun yok cnm.ilk doktorum bisey yok dedi yumrtaalr hizli catlasin diye vitamin verdi onu kullaniyorumm.. dua et 9 mart hem dogum.gunum.hem adet gunumm lutfenn olmiyimmm
Ayy rabbim inşallah gülecek busefer güzel habarler alacaz allahim yüzüne gülsün yarabbim bu ay bos bırakmasın karnını sağsalim guzelmi bi evlat olur

Back